/Salaj/Hostal

Pensiunea Randra

Strada Corlate 12, Nușfalău 457260, România

Pensiunea Randra
Hostal
3.9
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6P6R+MQ Nușfalău, România
+40 756 562 914
pensiunearandra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Attila Bányai
Attila Bányai2 ani în urmă
Locatie linistita, frumoasa, ideala(semnal slab la telefon).
Roxana Diaconu
Roxana Diaconu2 ani în urmă
O experienta unica, alaturi de doi tineri frumosi, Andrada si fratele ei, impreuna cu un personal de o amabilitate ca din ... povesti, intr-un peisaj reconfortant, cu deosebite conditii de cazare si mancare dupa placul si pofta inimii! Dar mai ales cu suflet si grija pentru turisti, adevarati oaspeti! De revenit sau de venit!❤❤❤
Iftimi Vasile
Iftimi Vasile2 ani în urmă
O locație frumoasă cu personal competent!
Drumul de la șosea până la locație este cu piatră și pământ, cred că dacă plouă se formează noroi.
Carmen saulig
Carmen saulig2 ani în urmă
Am fost cazați la aceasta locație împreună cu tot grupul de excursionisti pentru 3 nopti.
Totul a fost foarte prost: cazare in camere dotate incomplet (ex. lipsa pahare, lipsa cos de gunoi, lipsa frigider). Instalații sanitare înfundate, bateria de la cada nefixata bine, lipsa presiune apa calda si rece, camere fără apă calda, s-a oprit atât apa caldă cat si cea rece, apa rece de la robinet nu se putea bea și nici folosi la toaleta matinală deoarece era plină de rugină. Pentru băut și toaleta de dimineata caram apa in sticle de la un dozator de la parter.
Mîncarea execrabila. Nu se gatea la locație. Aici doar se incalzeau semipreparatele congelate. În ultima seara, pulpa de pui servita la cina avea un miros dubios.
Personal lipsit de amabilitate.
Patroana total dezinteresată și extrem de necivilizata cu persoanele care îi sesizau neregulile intalnite la locatie.
Bună Pa
Bună Pa2 ani în urmă
Aș fi dat zero stele, dar nu se poate. După ce ca apa de la robinet are o culoare galbena - maronie și are jetul slab , în a doua zi a șederii nici măcar nu am mai putut beneficia de ea. Mâncarea este odioasa. Asa ceva este inadmisibil. Pastele au fost fierte prea mult și au căpătat un gust,, interesant ". După ce am tăiat una dintre chiftele și puiul lor în doua, am văzut ca nu este rumenita bine la mijloc.
AGARES
AGARES2 ani în urmă
0 stele: apa de la robinet este portocalie, mancarea congelata e pusa pe langa cuptor, nu in cuptor. Macar nu cade tencuiala. Calitatea conteaza, nu cantitatea.
Horatiu Husian
Horatiu Husian2 ani în urmă
Cel mai frumos loc din Salaj , iar mâncarea foarte buna , recomand cel puțin o săptămână
Andrada Mocan
Andrada Mocan4 ani în urmă
Randra este o pensiune agroturistica de 3 margarete. Cand evaluez o unitate de cazare (chiar daca si doar pentru mine) incerc sa ma gandesc ce presupune normativul pentru diferitele clasificari, iar mai apoi incerc sa fac un raport calitate-pret.
Pe de alta parte, unitatea este localizata intr-o poiana, adica in padure, ceea ce cred ca e un plus. Bineinteles ca acest aspect vine cu insecte la pachet, deoarece nu se poate sigila nicidecum, cu atat mai mult ca pensiunea detine si lacuri.
Fiind pozitionata in afara localitatii este de la sine inteles ca apa nu va fi de la retea; aceasta poate fi mai sulfuroasa, mai calcaroasa, mai nisipoasa - ca orice apa de foraj - insa, cu siguranta, va fi net superioara apei de fantana. Tot datorita pozitiei, accesul la alte utilitati sau la tehnologie este conditionat de acest aspect.
Pe toate motoarele de cautare (cazare si rezervari) este mentionat faptul ca unitatea lucreaza preponderent cu grupuri si nu detine restaurant a la carte (in acest moment). Insa daca cunoasteti ce inseamna agroturism, stiti ca pensiunile agroturistice nu au nici macar receptii 24/7 sau restaurante. In curand se va deschide insa un restaurant a la carte in aceasta unitate.
Locații recomandate