/Prahova/Hostal

Hotel Slănic

Strada 13 Decembrie, Slănic 106200, România

Hotel Slănic
Hostal
3.1
206 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WGJ+V4 Slănic, România
+40 244 240 131
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stan emilia
Stan emilia2 ani în urmă
Condițiile sunt de aproape 1 stea! Camerele de la etajul 2 de pe partea dreapta ( cele nerenovate) arata jalnic: spațiul foarte mic ( jumătate de metru în jurul patului), un TV cât un monitor PC care avea imagine neclara, Baia vopsita cu vopsea care se scorojise, cadita de dus de asemeni, faianța veche și cu mucegai în rosturi, nu avea aerisire, pana terminam de facut dusul se umplea cadita cu apa deoarece apa se scugea fff greu, cu robinetul de la chiuveta rămâneai în mana practic,perdelele și draperia rupte și murdare,lenjerie fff uzata și pătată.
Hotelul iti lasa impresia unui loc uitat și "prafuit" , obosit!
Servirea personalului lasa de dorit,meniul acceptabil pentru cei fără pretenții. Tratamentul balneoclimateric : pe "repede-înainte ", la lacul Baia Baciului" nu s-au mai făcut de câțiva ani renovări, deși apa sarata lacului are puteri vindecătoare. Chiar as vrea sa scriu și aspecte pozitive dar nu le identific. Am scris aceasta recenzie în calitatea unei peroane care a fost (in special pentru salina) începând cu 2014. Nu voi mai merge!
Nicusor Anghel
Nicusor Anghel2 ani în urmă
Condiții de cazare foarte modeste.
Mâncarea și tratamentul foarte bune.
Maris princess
Maris princess2 ani în urmă
Mâncare bună,tratament bun,personal calificat și f amabil,voi reveni.
Liliana Mihai
Liliana Mihai2 ani în urmă
Curățenie, liftul funcționează, mâncare buna , dar în cameră nu există HÂRTIE IGIENICA! Cei care vă cazați acolo aveți grijă să vă aprovizionati cu hârtie igienica! Nici mini -frigider nu există.
Viorel Zoicăreanu
Viorel Zoicăreanu2 ani în urmă
Peisaje pitoresti camera frumoasa tv modern , patul cam jos răvoare fara sa folosesc aerul conditiònat
Dumitru nistor
Dumitru nistor4 ani în urmă
In decembrie 2019unde santem cazati si in prezent am gasit Hotelul Slanic ph foarte primitor cu un personal excepțional ,camere frumos zugravite apa calda si caldura in permanenta mancare buna .Zilnic trece cineva si face curat in camera si pe holuri .La baza de tratament unde se fac multe proceduri personalul lsi face treaba foarte bine .
Alexandru Dinca
Alexandru Dinca5 ani în urmă
Hotel de doua stele fara pretentii. Personal aproape de varsta pensionarii! Locatie veche fara investitie . Camere saracacios mobilate. Toalete dotate comunist cu bazin pe perete sus cu snur de tras apa. La receptie si pe holul spre sala unde se serveste masa este alta epoca mai noua. Zona plina cu canapele , tablouri , artizanat si diverse accesorii placut la ambienta! Mocheta pe holuri de la etaje e decand s-a deschis hotelul. Ca zona e superb ,priveliste din alt film.
Bogdan-Mihai Nicolae
Bogdan-Mihai Nicolae6 ani în urmă
Senzatia noastra cand am intrat in Hotel Slanic a fost ca pur si simplu ne-am intors in timp, fix pe vremea raposatului. Conditiile sunt cam aceleasi in principiu, adica frig, instalatii de doi bani, apa rece dimineata, s.a.m.d. Personalul hotelului cred ca este si el acelasi de dinainte de revolutie, cu vechile metehne. Pentru cei tineri si care platesc integral serviciile acestui hotel, sfatul meu este sa-l ocoliti. Pe cei de varsta a treia ii pot intelege daca doresc sa se cazeze aici deoarece au gratuitati, iar conditiile de sedere in cazul lor nu sunt atat de importante. Recunosc ca este o locatie frumoasa, cu aer curat si liniste, dar cam atat. Concluzia o trageti Dvs.
Locații recomandate