/Prahova/Hostal

RINA Cerbul

Bulevardul Carol I 19, Sinaia 106100, România

RINA Cerbul
Hostal
3.9
711 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9H22+R4 Sinaia, România
+40 244 302 925
rinahotels.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Aly Zur
Aly Zur2 ani în urmă
Pentru un hotel de 2 stele este ok, singura problemuta ar fi Baia care este f mica, incomoda, cu un geam nu tocmai adecvat pentru o baie. In rest este curat.
Mihaela Szabadi
Mihaela Szabadi2 ani în urmă
Am avut parte de o experiență îngrozitoare la acest hotel. Pozele nu au nici o treabă cu realitatea. Camera mica , baia foarte mică ,mizerie , podeaua veche care scârțâia când mergeai prin camera, geamul era stricat nu se mai închidea bine, am pus o pătură in geam să nu mai intre așa tare frigul , parcare nu au , doar la hotel Sinaia . Nu ne-a zis nimeni și am lăsat mașina într-o parcare cu plată . Am avut impresia că am stat într-o cameră pt personal nu pt clienți. Nu recomand nimănui!! Sper sa nu mai am parte niciodată de așa ceva!!
Madalina Lica
Madalina Lica2 ani în urmă
Am sunat pentru rezervare, în departamentul pentru rezervări dar mi s a spus ca nu pot sa fac o rezervare, doar pe site. Dacă sunați la Recepție, acolo se pot face, asta bineînțeles dacă au chef sa răspundă
Simona Ban
Simona Ban2 ani în urmă
Cazarea lasa de dorit, pozele dupa site nu reprezinta realitatea !!!
Am platit 250 de pentru camera si m am simtit ca intr un conac din filmele de groaza .
Cum am intrat in camera ma lovit un miros de vechi , mucegai , neaerisit .Peste podeaua veche era pusa o mocheta veche , podea ce scartaia , si se auzea si de la etajele de mai sus . Baia ingrojitor de mica , gresie si faiata foarte veche , dus vechi . Cred ca nu a mai fost varuit din 1900 toamna.Cea mai groaznica experienta de pana acum .Singurul avantaj este acela ca este amplasat in centrul orasului , dar avand in vedere ca ne deplasam cu masinile e putin important .pacat ca nu pot pune poze .
Robert Chifor
Robert Chifor2 ani în urmă
Am fost relocati la Hotel Sinaia. Am primit o camera ok cu vedere la padure, fara balcon. Ceea ce este foarte normal pentru suma pe care am platit-o. Am cerut extra la primire flori si sampanie, o sticla de vin si o cina romantica toate la pretul de 420 lei. Interesanta cina. Preparata de un chef. In rest hotelul Sinaia ramane unul dintre cele mai bune hoteluri din Sinaia. Masa se ia la Restaurant Crama.
Ovidiu Simionescu
Ovidiu Simionescu2 ani în urmă
Atmosfera plăcută.Mâncare cu gust dar oferta limitata.Personal amabil.Merită vizitat.
Dan Matache
Dan Matache2 ani în urmă
Nu neapărat curat, camera cam deteriorată, fără un covor sau ceva peste parchetul murdar și vechi, televizorul avea scos cablul și n-am reușit să-l băgăm la loc (inclusiv după o vizită la recepție). Domnul de la recepție, cel de pe tura de noapte, nu știa la cât trebuie să sun pe telefonul din cameră ca să dau de recepție. Toate astea ar fi fost mici dar importante neajunsuri dacă, de la hotelul de vis-a-vis, "fratele mai mare, hotelul Sinaia", ambele administrate de același grup RINA, de pe terasă, nu s-ar fi auzit muzică tare și bătăi în tamburină/tobe (nu știu exact cum se numea) până la 3-4 dimineața. Da, 3-4 de dimineața. Am stat treaz ascultând un băiat bătând curajos cu palmele într-un instrument de percuție. Până și ușile liftului scârțâiau.

Mi-a plăcut vederea camerei de la etajul 4 și poziționarea hotelului. Domnul și doamna de la recepție pe timp de zi au fost foarte amabili.

Am lăsat aceeași recenzie și pe booking. Poate celelalte camere arăutau mai bine, nu zic nu, dar dat fiind cum arăta camera noastră, media de 8.3 din ~3000 de recenzii este mult prea mare și nejustificată.
Ramon Borges
Ramon Borges2 ani în urmă
Mâncarea foarte buna, personal simpatic, un loc în care te simți într-o casă românească. Preturi sunt ok și mare diversitate la meniu.
Locații recomandate