/Prahova/Hostal

Hotel Orizont

Strada Vasile Alecsandri 5, Slanic Prahova 106200, România

Hotel Orizont
Hostal
3
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WMQ+6R Slănic, România
+40 751 309 480
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alin Marian
Alin Marian2 ani în urmă
Dupa ce vor 220 Ron pe noapte nu Este Nici apa calda. Mancarea de ne descris(carenea cruda). Nu merita Nici o stea. Acest hotel tre inchis.
Georgicgg eleni
Georgicgg eleni4 ani în urmă
FOARTE PROST! Nu recomand, la inceput pare un restaurant bun, dupa mobila. Am comandat prima data o ciorba, initial cand mi-a adus am crezut ca mi a confundat comanda. Mi-a adus o ciorba intr-o cana de ceai cam asa era marimea.Am comandat un platou de 80 de lei. Salam prajit in platou, serios??????Acel platou nu era de saturat pentru o persoana dar pentru 10. Putea macar sa zica ca nu ne ajunge un platou. Nu au avut limonada, nici fresh. Cum e posibil?Ospatarita nu s-a ocupat deloc de noi. Nu ne-a schimbat scrumiera, nu a strans mizeria de pe masa. NU RECOMAND, nu faceti aceasta greseala. Felul cum arata este un paravan pentru ce este de fapt, o pacaleala pentru turisti. INCERCATI ORICE ALTCEVA, DAR NU ACEST RESTAURANT. DACA AS PUTEA NU AS DA NICIO STEA!
Cozma Laurentiu
Cozma Laurentiu4 ani în urmă
PRET MARE, CALITATE MICA! Camera mica, stramta, baia la fel cu (fara) cabina de dus, canalizare infundata, am fost nevoit sa scot sita de la sifon, ca cota apelor atinsese 1 cm. Galagie pe hol datorita turistilor si a izolatiei reduse. Lipsa semnal internet! La terasa ospatari tineri fara experienta, bucataria peste strada, locuri de parcare inguste si bizoni cu Bentley parcat pe 3 locuri din cele 8. Mic dejun anemic 3 cremvusti, 1/2 rosie, 1 triunghi de branza topita, 1 cub de unt vrac, 1 cutiuta de dulceata si cu marinimie 2 feli de parizer. Nota 5. PRO aproape de salina, parc, balta verde si de magazine.
Andrei Ivanesei
Andrei Ivanesei4 ani în urmă
Ne-au adus meniurile după vreo 20 de minute de așteptare. Mâncarea a venit după încă o oră, rece. Porțiile extrem de mici, plecam de aici și ne ducem să mâncăm.

Nu are rost să te oprești aici.
Stefan Dogaru
Stefan Dogaru4 ani în urmă
Mâncare proastă, servire la fel.... 4 fumători la masa scrumiera niciodată schimbată. Niciodată nu am fost servit așa prost. NU RECOMAND.
Andras Szabo
Andras Szabo7 ani în urmă
De mult n-am mai fost servit asa de prost. Jumatate din meniu nu se poate comanda. Comanda luata in graba, dupa ce am asteptat ospatarul timp de 20 min. Mancarea a venit tarziu. Cafeaua 8!!! lei. Macar era cat de cat calda. Ciorba rece. Ciolanul rece si carnea veche. Din care 70% era os. Dupa ce a fost trimis la bucatarie sa fie incalzit, a revenit ciolanul putin mai cald si atat. Mamaliga adaugata la ciolan cu varza pe motiv ca ... asa se mananca. In meniu nu scrie ca ar avea asa ceva. Pizza nu se face ca ... nu se face astazi. Piept de pui rece, ultima portie de mici, tot rece. Cartofi prajiti - reci. La mici, mustarul vine separat, ca ... presupun ca nu se poarta mustar la mici in Slanic. La reclamatiile noastre ni s-a explicat ca suntem noi recalcitranti. Si ca locul se numeste Dream & lounge. Ca pe chitanta sa apara Orizont. Nu zic ca am mai asteptat 10 min pentru nota ca in sfarsit sa putem pleca de acolo. NU recomand!!! Rabdati pana la urmatorul popas, astia-s niste nemernici.

Bad food, bad service. Avoid.
Andrei Moise
Andrei Moise7 ani în urmă
Lipsa de respect fata de clienti, intrucat meniul prezentat este foarte variat in realitate, existand doar 2 produse neavand posibilitatea de alege meniu. Nu sugeram la alti clienti sa nu calce pragul in acest loc.
Mihaela Dimofte
Mihaela Dimofte2 ani în urmă
Foarte prost!
Locații recomandate