/Neamt/Hostal

Pensiunea ,,La struti"

Bulevardul Ștefan cel Mare 311, Târgu Neamț 615200, România

Pensiunea ,,La struti"
Hostal
4.4
405 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6C87+W5 Târgu Neamț, România
+40 720 065 308
pensiunealastruti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Pensiunea ,,La struti"
Scrie o recenzie
Anonima x
Anonima x1 an în urmă
Un loc impropriu cazarii,practic camerele sunt in pod. Urcatul se face pe scari din lemn greu de folosit.
Paturile sunt incomode cu lenjerii la care culoarea e incerta,mirosul din camera e de vechi si mucegai.
Nelu Cojocaru
Nelu Cojocaru1 an în urmă
Recomand, o locatie bine pozitionata in zona Moldovei aproape de Targu Neampt, o zona linistita gestionata de oameni cu multa daruire de a oferi bunastarea fiecarui oaspete ce paseste pragul pensiunii. Dispune de o micro ferma ce poate fi un suport important pentru elevii sistemului de invatamant atat din sectorul de stat cat si privat de asi imbogati bagajul de cultura generala, o bucatarie ce te rasfata cu toate bunatatile culinare preparate cu materie prima din resursa proprie. Vom reveni cu drag si recomand cu placere.
Costina Daniela
Costina Daniela1 an în urmă
Un loc minunat! O alegere pe care nu o regret! Camera curata, curte mare, animale ce încântă copiii( iepuri, gâște, struți, pisicuțe, catei... Copiii au asistat încântați la mulgerea vacutelor). Liniște, personalul nu amabil ci foarte amabil. Mâncare bună, mic dejun consistent.... Recomand cu drag iubitorilor de natura!
Tudor Ghioc
Tudor Ghioc1 an în urmă
O locație cu mare potențial. Revin aici a 3 sau a 4 oara. Locația e frumoasa si cu siguranță copii sunt încântați de aceste păsări. Taxa de "vizitare" e 3 RON.. sau dacă consumi la restaurant e gratis. Din păcate la partea de servire nu am fost mulțumit. Am așteptat pana a venit cineva sa ne ia comanda chiar dacă nu era aglomerat. Recomand locația pt vizitarea și apropierea de aceste pasari.
Roxana A
Roxana A1 an în urmă
Pentru o fermă de struți, care nu este foarte des întâlnită, nu are nimic deosebit în afară de păsări. Locul ar avea nevoie de o investiție, dovadă este zona de luat masa din exterior. În schimb mâncarea este bună, evident am testat friptura de struț. De asemenea am putut vedea și o coajă de ou. Pentru struți, merită vizitată locația.
Mădălina D
Mădălina D1 an în urmă
Personal amabil mai ales la restaurant, locatie inedita prin prisma animalutelor.
Am luat o singura masa care nu a lasat de dorit mai mult.
Sejurul a fost scurt, doar 2 nopti deoarece nu exista prea multe de facut prin imprejurimi.
Asadar + : personal amabil, locatie buna pentru familii cu copilasi, curatenie, posibilitatea de a face gratar
- : foarte mare caldura in camera (nu exista nici un geam in afara de cel mic de la baie), bucataria nu are foarte multe dotari, am auzit toata noaptea un soricel ce rontaia in voie cel mai probabil din scandura casutei (dar asta ar putea face parte cu usurinta din farmecul unei pensiuni agroturistice)

Multumim!
Cristian ro40
Cristian ro402 ani în urmă
Condiții de cazare=minimale dar, curat (nu recomand celor care își doresc confort!). În schimb, mâncare mai sănătoasă ca aici, fără condimente “la găleată”, din curte de la sat, mai naturală ca asta nu prea o să găsiți prin locațiile Booking! Iar gazdele, care dacă nu știați…sunt de-ai casei voastre, de oriunde ați poposi acolo! Struții…sunt doar “motivul”, restul…sunt absolut naturali, români de-ai noștri! PS: comentariu valabil pentru cei care nu sunt pretențioși la cabina de duș, paturi, încălzire in pardoseală și contraindicat celor dependenți de ospătari, barmani, chelneri, SPA, piscină, cocktail, fitz, etc…
FosCiuc
FosCiuc2 ani în urmă
Frumos, oameni primitori, practic e o cabana din lemn cu camere de închiriat. Conditii decente, se pot vizita struți.
Locații recomandate