/Neamt/Hostal

Villa Brothers

Str. Fermelor 54, Piatra-Neamț 610252, România

Villa Brothers
Hostal
3.5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9HV+RR Piatra Neamț, România
+40 732 007 209
hoteluri.infoturism.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iulian Sipos
Iulian Sipos2 ani în urmă
Cazare bună.
Colios cosmin
Colios cosmin3 ani în urmă
Desi locația este buna ,au fost câteva neajunsuri.am cerut 2 camere și ni s-a oferit un apartament.s-au prefacut ca nu au sa dea restul asa ca am plătit 500 lei pe un apartament o noapte când trebuia sa plătim 320 lei pe 2 camere.nu are restaurant,în schimb e unul vis a vis
Adda Cozma
Adda Cozma4 ani în urmă
locatie frumoasa si spatioasa.Recomand cu incredere!!
Codrin Mak
Codrin Mak4 ani în urmă
Raport calitate - pret . Ft ok
Simona Catozzi
Simona Catozzi4 ani în urmă
(Tradus de Google) Am rezervat o cameră triplă prin rezervare și, odată ce a sosit (seara), tipul sa plâns că a fost o greșeală și a cerut mai mulți bani decât se aștepta. Camera a mirosat foarte rău, așa că am cerut să ne schimbăm. Dacă am citit alte comentarii online, am aflat că strategia de a pretinde o eroare privind rezervarea pentru a obține mai mulți bani a fost comună. Desigur, numai numerar acceptate.

(Original)
We booked a triple room through Booking and once arrived (in the evening) the guy complained there was a mistake and asked for more money than expected. The room smelled very badly so we asked to change. Reading other comments online, we found out the strategy of claiming an error on Booking to get more money was common. Of course, only cash accepted.
Vall3h
Vall3h5 ani în urmă
Deci. Am cautat initial o pensiune care dispune de piscină. Nu am gasit insa am gasit aceasta vila care avea in anunt saună. Am decis sa vin alaturi de iubita mea aici .
Am fost intampinati de o poarta inchisa ,desi rezervasem pe internet cu plata direct de pe card cu o ora inainte. Am asteptat sa vina proprietarul, si am intrat intr o curte cu o iarba de aproape jumatate de metru inaltime.
Camera fara balcon personal,eram nevoiti sa iesim pe hol si sa ajungem la balcon unde am dat de un uscator de rufe , de un cos in care musteau niste mucuri de tigara si era plin de pene si gunoaie pe jos.
In camera: ventilatorul baii dădea aerul in interior in loc de exterior, sapun nu exista , prosoapele erau mai aspre decat un covor si erau pline de gauri ,usa camerei trebuia fortata sa se inchida ,in baie erau gandacei morti pe jos si o mizerie groaznica,paianjeni pe dulapul ghiuvetei , duzele erau descoperite pe perete iar intrerupatorul baii era prins doar de forma pe perete. Iar picatura care a umplut paharul este ca dumnealui la 11 noaptea patrula prin casa , ca si a doua zi la 8 dimineata ,trezindu ne. De pe balcon se vedea absolut tot in dormitor datorita unui geam lung , pozitionat groaznic . Cat despre sauna ,era inchisa pentru ca "nu era solicitata de clienti ".. nu am semnat nici o foaie ca am stat acolo ori ca dumnealui presta vreun serviciu pentru noi , chitanta ori bon,nimic. O experienta groaznica pe care nu as mai vrea sa o repet.
Alin Balan
Alin Balan5 ani în urmă
De groaza
Lorena Del Rey Febles
Lorena Del Rey Febles5 ani în urmă
(Tradus de Google) Am fost foarte confortabile, hotelul foarte curat și confortabil și, mai presus de toate, ospitalitatea lui Christian, care a fost o gazdă minunată, a avut grijă să ia o cafea dimineața la micul dejun și să ne salveze pungile fără limită de timp. Fără îndoială, o recomand pentru acei oameni care au planificat să călătorească acolo.

(Original)
Estuvimos muy agusto, el hotel muy limpio y cómodo y sobre todo la hospitalidad de Christian que fue un maravilloso anfitrión, se preocupo es subirnos un café por la mañana para desayunar y guardarnos las maletas sin tiempo límite. Sin ninguna duda lo recomiendo para aquellas personas que tengan planeado viajar allí.
Locații recomandate