/Neamt/Hostal

Grădinile Romane

Unnamed Road, Chirițeni 617242, România

Grădinile Romane
Hostal
4.5
271 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
22WG+7H Chirițeni, România
+40 752 804 617
gradinileromane.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ioan-Nistor Oprea
Ioan-Nistor Oprea2 ani în urmă
Știți voi, nu este un păcat să nu ai mulți bani dimpotrivă, dar a merge într-o astfel de locație minunată, cei drept mai elitistă, a face un efort financiar în a te simții bine, ca apoi să începi din frustrare și părere de rău că ai fost într-un loc mai ca la carte cu prețuri pe măsură, să arunci cu noroi, este ca și cum ți-ai aruncat banii pe fereastră și ai rămas și mai sărac și mai prost. Sunt locuri pe lumea asta care te copleșesc te inspiră și te fac să visezi, pentru mine este unul dintre ele❤️Voi revenii cu plăcere, mulțumesc celor de acolo pentru tot și nu în ultimul rând Domnului Romică C. pentru invitație🥂🍾🍺🍻
Anca lucaciu
Anca lucaciu2 ani în urmă
O locație de suflet, cu un view minunat și un interior pe măsură!
Comentariile referitoare la porțiunea de drum de 500 m sunt inutile! Noi am coborât cu un Peugeot 208 fără nici o problema!
Camerele sunt foarte curate și moderne.
Personalul este implicat și se cere feedback de la fiecare client. Domnul Adi ne a uimit din acest punct de vedere.
Mâncarea este ft bună, mare parte din alimentele folosite provin de la localnici, lucru de apreciat!
Mulțumesc încă o data managerului general, Ana Maria Ardelean, un om care si a pus sufletul in acest proiect, pentru surpriza pe care mi a făcut o după ce a aflat ca este ziua mea de naștere!
Vom reveni cu siguranță!
Oltita Dudnic
Oltita Dudnic2 ani în urmă
Din pacate a fost cea mai trista experienta de vacanta. Am stat in Gradinile Romane din 31.08.21 pana la 03.09.21. Hotel steril de servicii, foarte scump si absolut plictisitor. Nu ai ce face aisi, doar sa dormi, in lac nu se scalda, pentru plimbari este doar gazonul hotelului, in jur este sat. Peizajul este frumos, dar cat poti privi la o fotografie. In baie nu functiona canalizarea, la adresarea mea mi sa spus sa nu ma derangez in sensul dat, si, culmea, nu sa facut nimic! Restaurantul este foarte scump, iar bucatele lasa de dorit. Am achitat mai multe nopti decat am stat, mi sa promis ca banii vor fi intorsi, dar din 1760RON mam ales doar cu 1000! Halal de asa gazda!
Maria Andresiu
Maria Andresiu2 ani în urmă
Un loc minunat, condiții foarte bune, papa buuun, curățenie exemplară, oameni calzi care te fac să te simți ca acasă și încă puțin. Mulțumiri speciale domnului Adi care a fost o companie deosebită și care a participat la aniversarea noastră deși în locație era organizată o nuntă, dar și doamnei Ana Maria cu care am reușit să schimbăm câteva cuvinte calde la plecare. Cu siguranță revenim cu drag de câte ori se va putea. Salutări calde din Râșnov!

P.S. Drumul mult disputat poate fi parcurs cu grijă și răbdare chiar și cu un Audi sport cu gardă foarte joasă.
Ade S.
Ade S.2 ani în urmă
Am fost cazați în aceasta locație și pot spune ca totul a fost bine. Mic dejun bun și destul de variat tip bufet suedez ( nu este inclus în preț, se plătește extra), posibilitatea de a merge cu barca pe lac (merita încercat, domnul Cezar de la Clubul Nautic ne-a oferit o plimbare superba la apus).
Ofer 4 deoarece exista câteva minusuri din păcate.
-lipsa mini barului și a aerului condiționat (am înțeles ca unele camere au însă unele nu);
-meniul nu este destul de diversificat iar preturile sunt măricele pentru aceasta zona. Prin urmare este necasar sa mai parcurgi câțiva km pentru a lua pranzul/cina dacă ești cazat mai mult de o noapte.
O experienta plăcută în general.
Alexandra Lucaci
Alexandra Lucaci2 ani în urmă
Am venit în această locație superbă de 2 ori, mâncarea este bună, prima dată servirea a fost în regulă, a doua oară au încurcat comanda (am primit altceva decât am comandat) iar desertul a fost adus înaintea mâncării. Vă sfătuiesc să nu veniți flămânzi, deoarece durează mult până este adusă mâncarea. O stea este pentru priveliște și o stea pentru mâncarea bună. Din păcate, pentru servicii, este mult loc de îmbunătățire.
Ro_xa Roxana
Ro_xa Roxana2 ani în urmă
Locatie superba, personal amabil, design deosebit si bun gust, priveliste de vis, curatenie impecabila. Felicitari!
Cu minus:
*ar fi drumul de acces dificil (dar aici nu e vina celor de la pensiune 😐)
*lipsa unor indicatoare mai vizibile
*la bucatarie mai trebuie imbunatatita calitatea mâncării (preturile sunt prea mari pentru ce se ofera) deasemeni poate ganditi un pic meniul si MD si pt persoanele vegetariene…
Sabin Gabriel
Sabin Gabriel2 ani în urmă
Un loc exceptional, probabil cel mai fain din imprejurimi si cu siguranta cei mai ospitalieri. Un loc de minim 5 stele, atat pentru cazare cat si pentru restaurant. Servirea impecabila a ospatarului Adi cat si a intregului personal va vor face sa reveniti.
Recomand toate experientele acestui loc!
Locații recomandate