/Neamt/Hostal

Class

Piatra Neamț, România

Class
Hostal
3.6
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WCR2+9W Piatra Neamț, România
+40 233 215 573
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marian Teodorescu
Marian Teodorescu4 ani în urmă
O fosta benzinarie dezafectata adusa intr o stare de pensiune. Da, oamenii drăguți dar 3 stele în nici un caz. Pompa de benzina dezafectata în curte, foarte ciudat. Camerele acceptabile pentru 3 stele. Tv din cretaric. Cabina de dus pentru copii, totul mic și se vede cu nu asta era scopul lor. Pe exterior arata ca și cum ar fi fost părăsită.
Nicusor Mordasan
Nicusor Mordasan4 ani în urmă
Evitati pe cat posibil aceasta cazare!
Am fost cazat peste noapte la ei,iar dimineata am fost chemat sa-mi mut masina din parcare pentru ca aveau o masina de curatat asfaltu care efectiv imprastia pietricele peste tot,inclusiv pe masina mea proaspat vopsita,mi-a fost indoita aripa si a sarit vopseaua de pe capota iar acestia sustineau sus si tare ca nu e vina lor...nu mai zic de mirosul urat din camera(ca si cum dai cu deodorant peste transpiratie ceva de genu) Asa ca nu va uitați la 20-30 de lei in plus si mergeti la o cazare adevarata nu la cotetul asta situat undeva la periferie de nici semnal nu prea era,nu faceti greseala mea si evitati! P.S regret ca nu pot pune poze cu pagubele ramase dupa plecarea de la ei...
Predoi Alexandru
Predoi Alexandru4 ani în urmă
Nu e cine stie ce, in plus a fost frig in camea plus apa care nu se incalzeste f repede si nici nu e f calda dupa... pe timp de iarna nu poti face dus....
Daniela Stefanescu
Daniela Stefanescu4 ani în urmă
Foarte frumos, recomand cu căldură tuturor prietenilor care fac popas în Piatra Neamț!! 😘 😘
Noi sigur vom reveni.!
Yumiko Sheep
Yumiko Sheep5 ani în urmă
O experiență foarte plăcută ! Oamenii sunt foarte primitori și deschiși la orice fel de nelămuriri și cerințe pe care ulterior le-am avut. Preturile sunt convenabile pentru condițiile camerelor din punctul meu de vedere. Camerele sunt îngrijite, spațioase, cu băi proprii, iar paturile au fost confortabile :)
Diana
Diana5 ani în urmă
Cazare foarte bună pentru tranzit.Condiții foarte bune raportat la preț.Nu este lux,dar este de suflet.Patronul simpatic și cu deschidere spre mulțumirea clienților.
Iustin Penescu
Iustin Penescu5 ani în urmă
Bun doar de dormit pe fugă, curățenie la limita igienei, se aude zgomotul din celelalte camere (uși neizolate fonic)
Daniel Petrican
Daniel Petrican5 ani în urmă
Gazda primitoare,mâncare este excelenta,iar porțiile suficient de mari sa sature și să mai rămână.
Locații recomandate