/Neamt/Hostal

Pensiunea Aris Meridian

Strada Fermelor 75, Piatra Neamț 610252, România

Pensiunea Aris Meridian
Hostal
3.6
172 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9HV+V9 Piatra Neamț, România
+40 740 199 047
arismeridian.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dave Christian
Dave Christian2 ani în urmă
pretul este unul destul de ok pentru ce ofera, dar am plecat dezamagit de acolo si anume un miros de canalizare puternic a fost in camera, hartie la wc nu exista, cabina de dus este cu problema si anume nu are un program bun ptr a schimba intre apa calda si rece, personal extrem de dezorganizat
Doina Popa-Luca
Doina Popa-Luca2 ani în urmă
Fără mic-dejun, nu este disponibila plata cu cardul, personal lipsit de amabilitate. Nu recomand, nici pentru firme ce vor să-si cazeze echipe de muncitori.
Ion Jireghie
Ion Jireghie2 ani în urmă
Preturile pe care le oferă pensiunea în raport cu calitatea și condițiile puse la dispoziție, sunt printre cele mai bune din oraș. Eu am stat mai multe nopți cu familia, pentru camera de 3 persoane am plătit 120 de lei pe noapte. Am avut acces la bucătărie, ne interesa mult aspectul acesta deoarece noi preferam sa ne gătim mâncarea. Este curat, confortabil, foarte în regula. De câte ori vom mai avea ocazia revenim :)
Cristian Nitu
Cristian Nitu2 ani în urmă
Pensiunea este un junghi. Intr-o ordine oarecare:
1) camera foarte murdara: praf pe pardoseala, paianjeni pe tavan, fire de par pe capacul wc-ului.
2) asternuturile neschimbate de 4-5 saptamani si cu diverse maruntisuri uitate de predecesorii ocupanti ai patului. Dar, mi au adus aminte de paturile cabanelor din muntii Bucegi, anii '90.
3) daca faci dus, trebuie sa tii cabina ca sa nu se rastoarne cu tine inauntru
4) este zgomot datorita traficului intens (inclusiv camioane) pe soseaua care trece prin fata motelului.
Singurul lucru pozitiv este aerul conditionat.
Mihaela Hustiu
Mihaela Hustiu2 ani în urmă
Nu am stat... Am văzut camera și am hotărât sa nu rămânem. Departe de centru, camera pe care ne-a oferit-o la parter lasă mult de dorit. Simpla, gresie peste tot.. (o camera rece). Nici nu am mai întrebat prețul, bănuiesc ca era mic..
Arena Matusa
Arena Matusa2 ani în urmă
Lenjeria nu mirosea a curat, am rugat cu o zi înainte proprietarul sa pregătească micul dejun a doua zi lucru pe care nu l a făcut sub pretextul ca trebuia sa i reamintesc; am rezervat camera tripla și când am ajuns s a enervat ca nu am anunțat ca ne vom caza 3 persoane. Nu vreau sa fac rău nimănui dar cred ca cei ce doresc o cazare aici trebuie sa fie avizați. NU RECOMAND!
Arena Pavelescu
Arena Pavelescu2 ani în urmă
Perna mirosea a mătreață, cuierul nu era prins bine și a căzut peste piciorul meu, iar când am vorbit cu un domn de la pensiune dacă se poate să ne facă micul dejun, a spus "Da.". Dar, a doua zi, micul dejun se evaporase și cică trebuia să îl mai anunțăm o dată! ĂSTA NU E HOTEL ÎN CARE SE ACCEPTĂ ANIMALE, ĂSTA E HOTEL DE ANIMALE!!!
Sorana sabau
Sorana sabau2 ani în urmă
Am rezervat o camera via Booking, in ziua in care trebuia sa ne cazam am fost sunati si informati sa nu ne mai prezentam ca nu mai au disponibilitati camera noastra fiind data unui grup care si-a prelungit sederea. Am explicat persoanei cu care vorbeam ca nu putem fi de acord cu asa ceva, camera fiind deja rezervata de catre noi nu poate fi oferita altui turist, plus ca la acest moment nu exista niciun fel de disponibilitati de cazare pe Booking. Bineinteles ca am fost informati ca ar trebui sa fim recunoscatori ca ne-a anuntat la ora 10 in ziua check-in-ului. Abia dupa ce am solicitat ca orice discutii sa se poarte pe pagina Booking, sa anuleze ei rezervarea si am mentionat ca sunt avocat am fost informata ca pot sa ma prezint la cazare. Conditile mult sub nivelul celor mentionate pe booking, lipsa frigider, camera murdara, asteruturi, prsoape la fel... Nu recomand.
Locații recomandate