/Mehedinti/Hostal

Hotel Continental Drobeta-Turnu Severin

Bulevardul Carol 2, Drobeta-Turnu Severin 220111, România

Hotel Continental Drobeta-Turnu Severin
Hostal
3.8
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMF3+95 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 372 528 828
continental-drobeta-turnu-severin.continentalhotels.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Romeo Cotorogea
Romeo Cotorogea2 ani în urmă
Hotelul nu este nou, s-au facut renovari, este in mare parte modernizat. Locatie deosebita, priveliste minunata la fluviu si aproape de gara. Foarte curat, totul functional. M-a impresionat amabilitatea personalului, atat la receptie cat si a celor care servesc masa.O sa revin oricand cu placere !

personalului,atatlrreceptie
Ionuț ENACHE
Ionuț ENACHE2 ani în urmă
Locatia este extraordinara si oamenii de aici foarte primitori !
In ceea ce priveste hotelul sunt unele lucruri care pot fi inbunatatite, de care stiu si cei care lucreaza aici si ma refer in primul rand la asfaltarea parcarii...nu stiu daca a fost refacuta pana in prezent.
Numai Bine.
Andrei-Cristian Procaru
Andrei-Cristian Procaru2 ani în urmă
Sunt client fidel încă din 2010, atât eu cât și alte 5 persoane din familia mea. Am sunat săptămâna trecută la hotel pt a întreba dacă este necesar certificatul verde pt cazare. Doamna de la recepție mi-a spus ca nu este necesar dar micul dejun si cina se servesc doar în regim room service, ceea ce nu este deloc rău, din contră. Zis și făcut, fac rezervarea, ajungem luni, 1 noiembrie la prânz, dăm buletinele, apoi surpriza, ne trebuie certificatul verde. În urma discuției cu recepționerul, ni s-a refuzat cazarea, pe motiv ca nu aveam certificatul verde și mi s-a spus ca nimeni din hotel nu a spus ca nu se poate cazare fără certifcat. Ar fi trebuit să înregistrez apelul telefonic ca dovadă, probabil. Am prezentat un test de anticorpi la care primisem rezultatul cu o zi înaintea cazarii. Am fost refuzați și ni s-a spus că trebuie să plecăm imediat. După 350 km conduși până la Drobeta, să faci cale întoarsă e absolut unilitor. Repet, nu este prima dată când venim la Continental, din 2010 până la ultima vizită totul a fost ok, camera, curățenia, vederea din cameră, parcarea, totul. Vă asigur ca a fost ultima oară când mai fac rezervare la Continental. Ati pierdut 6 clienți fideli, sa vă fie rușine! Iar modul în care ne-a vorbit recepționerul a fost absolut neadecvat. Nici măcar nu ați avut bunul simț să menționați pe site-ul dvs că este necesar certificatul sau printr-un mail. Nici măcar scuze pt faptul ca am condus atâția km până la voi pt nimic. Îmi rezerv dreptul de a mă adresa CNCD și ANPC.
Vali
Vali2 ani în urmă
Locatie excelenta, peisaj superb.
Camerele..cam vintage, insa si pretul este mic. Cele renovate sunt ok. Pentru 20lei diferenta se merita sa stai in cele renovate.
Alexandru Penciu
Alexandru Penciu2 ani în urmă
De fiecare dată când ajung în zonă, mă cazez aici. Deși arhitectura hotelului amintește de epoca comunistă, personalul este de excepție. In plus, curățenia și liniștea contribuie la un sejur excelent. Despre priveliștea la Dunăre nici nu mai discutăm. Splendid !
Laurian Constantinescu
Laurian Constantinescu2 ani în urmă
Hotel pe malul Dunării. Plăcut impresionat de curățenie, amabilitatea personalului și locație. O alegere excelenta pentru un hotel de tip bed&breakfast. Recomand.
Nick
Nick2 ani în urmă
După ce m-am cazat de vreo 5 ori, am schimbat evaluarea din 3 in 4 stele.
Mobilierul este cam vechi în tot hotelul însă personalul este ok, amabil.
Surpriza a venit la o cină când ospatarul a adus înaintea felului principal un aperitiv din partea casei.
În câte locații te surprind cu așa ceva?
Am revenit si totul e ok
Jan horea
Jan horea2 ani în urmă
Camera dubla foarte curata, cu un personal foarte amabil. Per total preț, servicii = excellent.
Locații recomandate