/Mehedinti/Hostal

Hotel Traian

Bulevardul Tudor Vladimirescu 74, Drobeta-Turnu Severin 220142, România

Hotel Traian
Hostal
3.6
476 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMJ4+R3 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 252 311 760
grandhoteltraian.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Violeta Nicolae
Violeta Nicolae4 ani în urmă
Camera superioara la et 8,curata,spațioasă, saltele excelente, pe care se doarme bine,panorama asupra orasului de vis! Personal amabil si disponibil, mai ales doamna care ne a pregătit micul dejun, care a fost superdraguta! Desi mai este de lucru la acest hotel, odata cazat nu ti va lipsi nimic. Recomand mai ales ptr personalul foarte amabil! Mic dejun bun!
Razvan Georgescu
Razvan Georgescu4 ani în urmă
Am ajuns foarte târziu la acest hotel, într-o noapte, după o zi de lungă de traseu auto și muncă în delegație. Fără rezervare. Personal plăcut, cameră confortabilă peste clasificarea hotelului, parcare păzită. Mic dejun bun.
Ioan Stefan
Ioan Stefan4 ani în urmă
Apreciez organizarea.
Am ajuns dupa miezul noptii, aveau libere doar camerele nemodernizate (oricum, as fi acceptat orice).
Mobilier fabricat la sf. anilor '70, uzat, gresia si faianta......no comment.
Dar: lenjeria curata, salteaua confortabila.
Mic dejun la nivelul unui hotel de 4 stele.
Apreciez efortul depus de personal.
Oricum, la pretul de 120 lei(2pers) cu mic dejun inclus, e f bun raportul.
Sper sa-l modernizeze cat mai curand, revin cu placere.
LukasMusicMan
LukasMusicMan4 ani în urmă
Nota generala bună. Are camere de 2 și 3 stele. Diferența este mare ca și calitate. Restaurant bun, mic dejun satisfăcător. Camerele de 2 stele sunt clasa economy unde nu poți să ceri prea mult. La 3 stele este ok,as zice chiar foarte bine.
Coterlet Roxana
Coterlet Roxana4 ani în urmă
E cea mai înaltă clădire din oraș, dar ar trebui investiți bani si renovat conform pretențiilor actuale. E curat, micul dejun d ok, dar sala este la etajul 1. Se aude zgomot din strada si vecini.
Sorin Bobocel
Sorin Bobocel5 ani în urmă
Un hotel care se vede ca a fost o emblemă a orașului. Staff-ul face eforturi pentru confortul oaspeților, în ciuda faptului că hotelul are mare nevoie de renovari si nu arată foarte bine. Foarte amabili, mi-a fost servit micul dejun pe terasa doar pentru ca m-am așezat acolo si nu in sala de mese. 3 stele pentru locație, 5 stele ca servire.
Florin grigore
Florin grigore5 ani în urmă
Camera are strictul necesar pat, televizor , frigider. Baia e functionala. Wi fi nu a functionat. Hotelul are un farmec aparte, parca te intorci in timp undeva prin anii 80. Micul dejun e groaznic, cafeaua oribila. Personalul incearca sa suplineasca prin amabilitate lipsa conditiilor. Raport calitate pret bun.
Silaghi Adriana
Silaghi Adriana5 ani în urmă
Este un hotel vechi, dar cu camere curate. Pentru o noapte sau doua se poate sta foarte bine. Dacă vreți totuși confort și mai multă eleganță e de preferat să alegeți un alt hotel sau pensiune.
Locații recomandate