/Mehedinti/Hostal

Zenti Plaza Hotel

Strada Smochinului 3, Drobeta-Turnu Severin 220113, România

Zenti Plaza Hotel
Hostal
3.8
378 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMG2+X9 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 352 401 400
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ginoiancu
Ginoiancu2 ani în urmă
Este bine cunoscut faptul ca, Zenti are recenzii foarte proaste, de ce? In opinia mea, comportamentul ospatarilor nu doar ca lasa de dorit.
In primul rand, cand am ajuns face la noi ca sunt mese libere dar nu putem sta ca e masa lor. Dupa am intrebat de ce, poftim raspuns… „e varu meu acolo“. Extraordinar…
In al doilea rand, mi-am pus cotul pe masa si cand am zis ca imi murdarii hanoracul de la masa, aud „pai cine te puse?“ Ba da-l…
In concluzie, stati acasa ! Mi-a parut bine, nu mai merg .
Dobroiu Bogdan
Dobroiu Bogdan2 ani în urmă
Servicii foarte proaste! Linguri lipsă, nioc, ospătarii sunt foarte prost pregatiți. Mai muncesc și ei sau doar stau la "masa lor rezervată"?
B. E. C.
B. E. C.2 ani în urmă
Păcat de locație pt ca îmi place mult, dar terasa e abandonata efectiv. Ies scânduri din podea, scaunele și canapelele sunt rupte, murdare și arse cu țigara. Trebuie investit puțin ca îmi place mult acolo!
Nuta Dumitrescu
Nuta Dumitrescu2 ani în urmă
Barmanul statea la masa cu clienti. Iar cand Am vrut sa platim nici nu s-a sinchisit sa se ridice .A trebuit sa asteptam pana a venit ospatarita de la baie.
Adrian Pop
Adrian Pop2 ani în urmă
O locație eleganta, aproape de centru cu o gradina japoneza la parter. Micul dejun destul de sățios și personalul amabil.
Kozar ina
Kozar ina2 ani în urmă
Pe langa faptul ca receptionera e paralela cu lumea reala si incinta nu beneficiaza de AC, am ajuns la locatia, unde mi-am rezervat camera, unde mi-am lasat lucrurile, si am constatat ca usa principala era incuiata... am stat 40 de minute in fata hotelului sunand la nr disponibil online de 15 ori fara niciun raspuns. Norocul meu ca a venit doamna care se ocupa cu curatenia si avea cheie.. nu recomand nimanui acest accommodation lipsit de profetionalism si respect
Jasmine ius
Jasmine ius2 ani în urmă
Am asteptat 20 de minute dupa 2 sticle de cola, timp in care chelnerita dadea instagramul unor barbati de la masa de langa. Ne am enervat si am terminat sucurile rapid apoi am platit direct la bar pentru a nu mai astepta o vesnicie dupa nota de plata. Crezand ca vom scapa repede de dezamagirea provocata, aceeasi chelnerita nu ne a dat restul corect.
Patricia Alexandra
Patricia Alexandra2 ani în urmă
Ultima data cand vin la aceasta locatie. Insecte pe pereti, in bauturi, iar ospatarita imi spune, senina, "ca nu ma musca insecta".
Locații recomandate