/Ialomita/Hostal

Hotel Parc Amara

Bai, Strada Ana Ipătescu nr. 1, Amara 927020, România

Hotel Parc Amara
Hostal
3.6
307 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J87V+HP Amara, România
+40 243 266 181
amara-parc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Doina Bizon
Doina Bizon2 ani în urmă
Conditii optime de cazare tip anii 80-90,curat dar inca te mai intampina un miros de camera neaerisita,poate si pentru faptul ca Hotelul nu este ocupat la capacitate.Interesul turistilor pentru Statiunea Amara, este foarte scazut cu excepția celor care primesc bilete pentru terapie,cei care doresc sa petreacă un weekend prelungit se pot relaxa la plaja amenajata Mircesti unde ai intrare gratuit in baza cazarii la hotel Park. Se plătește doar 10 lei/zi șezlong/ pers.de luni până vineri iar sâmbăta și duminica 20 lei/pers.Un parc foarte generos pentru plimbări si aici este nevoie de mai multa atentie,se vede ca este cam neintretinut dar in ineriorul parcului am observat o construcție noua destul de avansata,un amfiteatru care îmi da speranțe ca se vor ocupa si de parc.Voi mai reveni.
Paulica Popa
Paulica Popa2 ani în urmă
Locație frumoasă, tratament adecvat pentru fiecare dintre clienți. O oaza de liniște și relaxare!
Ionel-onoriu roman
Ionel-onoriu roman2 ani în urmă
Hotel destul de vechi, cu o baza de tratament fara sufficient personal de specialitate, mancare satisfacatoare.Nu as recomanda..
Nicolae Bivol
Nicolae Bivol2 ani în urmă
Am petrecut 12 zile la Amara. A fost bine, spre foarte bine. Liniște, apa calda in lac, o plajă cu de toate.. Personal amabil, civilizat..atât la hotel, cât și la restaurant, baza de tratament, plajă, etc. Au un parc uriaș cu multe alei, nuci, multe bănci..porțiunea de parc care duce la plajă are mare nevoie de ajutor, dar se pare că este pe lista noului primar...
Ce nu are:
Cofetarie, farmacie, o terasă cu muzică, diverse chestii de petrecere a timpului liber....Asta trebuie remediat!!
Parcul este foarte mare. Ne-a plăcut foarte mult. Dar, nu este promovat..erau turiști care veneau de mai multi ani acolo,dar nu știau de el..Are alei nesfârșite, proprii pentru plimbare, mers cu role, bicicleta, scateboard-ul..Ar putea deveni un punct de atracție pentru familiile cu copii..
In principiu nu regretăm sejurul de la Amara ( Bieter Beach_i-am spus noi).. Dacă și tratamentul va avea efect,ar fi perfect!!
Pirvu Mihaita
Pirvu Mihaita2 ani în urmă
Hotel de trei stele cu servicii de maxim două stele. Ne-am cazat Sâmbătă și am găsit două pliculețe de șampon de 7 grame. Luni (când nu intrase nimeni în cameră pentru a vedea dacă avem nevoie de ceva, să ridice gunoiul, să aspire, să schimbe prosoapele pe care le-am fi lăsat pe podea, etc.) am reclamat la recepție aceste neajunsuri și faptul că nu am avut nici un p(l)ic de gel de duș. La reîntoarcerea în cameră am găsit 5 plicuri de câte 7 grame de șampon. Acestea au fost pentru tot sejurul de 7 zile! Gel de duș... Noroc că am avut de acasă și una și alta! Micul dejun... Un dezastru MIC. La prânz și seara a fost aproape bine. Servirea mesei dura o jumătate de oră lucru de înțeles având în vedere că în tot restaurantul erau doar trei angajate. O bucătăreasă, o ospătăriță și o/un ajutor de bucătar. În tot sejurul nu s-a aspirat o dată în cameră și nu s-a schimbat lenjeria de pat.
Claudiu Slabu
Claudiu Slabu2 ani în urmă
Not great, not terrible.

In perioada 26-27.06.2021 (sambata-duminica) am fost cazat aici in cadrul turei cu bicicleta la mare.

Receptia:
- Sambata spre seara cand am ajuns, am nimerit o doamna foarte draguta si comunicativa.
- Duminica in schimb, in momentul predarii cheii camerei, doamna de la receptie (alta persoana) nici macar nu s-a sinchisit sa se uite in directia mea sau sa raspunda la "buna ziua" fiindca era ocupata sa vorbeasca cu alta colega.

Restaurant / mancare:
- Primul fel, ciorba de vacuta. Zeama cu gust decent dar nimic deosebit, carne (o micro bucata de caciula plina de zgarciuri) partial fiarta.
- Felul doi, piept de pui la gratar cu (un fel de) pilaf in cantitate redusa. Gust saracacios.
- Desert, un fel de amandina plina de crema cu foarte multa margarina si extrem de dulce.
--- Per total, un meniu de pe vremea impuscatului. Inteleg ca s-a gatit pentru 160 de persoane dar totusi nu trebuie sa ne batem joc.

Camera:
- Curata, aerul conditionat era deja pornit (am apreciat asta), mini frigider.
- Sifonul/scurgerea baii (nu a caditei de dus) era prea inaltat iar toata apa cazuta pe podea, baltea nestingherita.
- Capacul de wc era vechi, patat iar plasticul scorojit pe alocuri.
Remus Ioan
Remus Ioan2 ani în urmă
Multe libelule milioane tsntari. , tv nu mergea cu mare scandal l au facut. Ls fel si dusul de la baie asta asa numai in 4 xile de cand venit.... psciemtul trebuie sa cumpere un gel din. Baxa de trstment 17 lei nu este scump dsr ptr unii oameni rrprez o duma si cred ca mu l foloseste pe tot ...deci risipa.....in rrst totul ar fi ok
...deocsmdats
Adi Brahnea
Adi Brahnea2 ani în urmă
Am fost mai des in aceasta locatie, pentru calitatea curei balneare de aici. Camerele sunt curate, dotarea este corespunzatoare, iar personalul de ingrijire este foarte receptiv. Restaurantul ofera o gama suficienta de preparate, servite intr-un mod amabil. Personalul medical este admirabil, oferind eficient mijloacele din dotare. Am dat 4 stele datorita unei receptionere (din ziua de 18 iunie a.c.) care in ultima zi ne-a tratat cu multa nerusinare, invocand si faptul ca in cardul de masa mai avem doar 0,50 lei (desi stiam ca mai am cca 270 lei). Speram ca anul viitor sa nu o mai gasim pe acolo.
Locații recomandate