/Ialomita/Hostal

Hotel Royal 2

E85, Urziceni 925300, România

Hotel Royal 2
Hostal
4.1
344 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PJ8G+8H Urziceni, România
+40 763 531 612
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cata
Cata2 ani în urmă
Mâncare excelentă, servirea foarte rapidă, chelnerii foarte amabili și nu ai cum sa ii enervezi nici dacă vrei. Cea ce ma dezamăgit foarte tare este ca am comandat spaghete și am primit doar furculiță...fără lingură, în rest a fost o experiență plăcută!
Mirela Dumitrescu
Mirela Dumitrescu4 ani în urmă
Mancare foarte buna, personal amabil si foarte atent, preturi accesibile pentru toata lumea.
Totul la superlativ . Felicitari pentru implicare si profesionalism!
Cristina Ungurean
Cristina Ungurean4 ani în urmă
Personal amabil. Mâncarea nu a prea buna: cartofii erau aproape reci, mămăligă nesărata și rece, legumele la grătar erau crude. Restaurantul era curat.
Bg Bg
Bg Bg4 ani în urmă
Hotelul a depasit limita asteptarilor noastre: camera impecabila, personalul foarte amabil si atent la detalii, iar mancarea extraordinara!Recomand ciorba de burta si papanasii.
Oana Popa
Oana Popa5 ani în urmă
Pozitia foarte buna. Veneam de la Slobozia. Ne era foame. Nimic pe drum. Vreo 2 restaurante aveau evenimente. Nu și meniuri pentru cei de pe drum. Servirea a fost rapidă. O ciorba de cocoș cu tăiței de casă. Porția de șnițel- era două așa că le-am împărțit. Pizza prosciuto e funghi a fost buna.
Ovidiu cojocariu
Ovidiu cojocariu5 ani în urmă
Un amplasament ideal atât pentru afacere(un vad comercial veritabil), cât și pentru noi cei aflați în tranzit . A fost simplu să opresc din cauza sensului giratoriu. Prețuri destul de acceptabile, bucătarul își face treaba cu succes iar băieții care servesc se străduiesc din răsputeri să facă față , ajutându-se, la orele de vârf...
Vlad Blaj
Vlad Blaj5 ani în urmă
Un loc frumos păcat că e amplasat prea aproape de drum, dar în rest atmosfera e plăcută (în sfârșit un loc unde muzica e dată la nivelul perfect și au auzit de un sistem audio format dim mai multe boxe), iar mâncarea excelentă.
Bogdan Sandu
Bogdan Sandu7 ani în urmă
Am oprit să mâncăm la restaurant. Totul absolut OK. Locația este mobilată cu gust, cu mese și scaune de calitate. Mâncarea a fost foarte bună, servirea rapidă și prețurile absolut rezonabile. Am sa revin.
Locații recomandate