/Ialomita/Hostal

Hotel Dana

Strada Ana Ipătescu 1, Amara 920063, România

Hotel Dana
Hostal
3.5
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J87V+M9 Amara, România
+40 731 316 359
amara-dana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gina Andreias
Gina Andreias2 ani în urmă
A fost curat, personalul amabil și comunicativ, atmosferă plăcută
Dumitru Nistor
Dumitru Nistor4 ani în urmă
Dacă nu îți place haosul de pe litoral , îți recomand să mergi la Amara. Este un loc foarte linistit unde te poti relaxa. Mâncarea bună. Lacul Amara este foarte adânc și intrarea cam abruptă. Parcul dendrologic ar trebui să fie întreținut mai bine. In rest totul a fost ok.
Cornelia Nuta
Cornelia Nuta4 ani în urmă
Nu se ridică la nivelul celor patru stele afișate. În cameră am găsit o mulțime de ploșnițe (din cele urât mirositoare.) Mocheta era pătată. prosoapele galbene, chiuveta înfundată. Poate că era extra sezon.
Catalin Filip
Catalin Filip5 ani în urmă
Hotel destul de curat, însă mirosul din camera lasă de dorit (se vede că duc lipsa de clienți și camerele nu sunt aerisite - am dormit toată noaptea cu geamul deschis deși era destul de răcoare afara). După ce am făcut duș cu apa rece a trebuit să mă duc la recepție sa le spun că nu este apa calda (in 15 min au rezolvat problema).
Micul dejun este la un hotel din apropiere de 3* unde dacă intri ai impresia că ești într-un azil de bătrâni. Am preferat să renunț la mic dejun și să mănânc in Slobozia.
100% nu mă mai întorc niciodată la acest hotel și nici în Amara!
Singurul plus este personalul (domnișoara de la recepție și femeia de serviciu care au fost foarte primitoare in contrast cu restul peisajului).
Marius Stoian
Marius Stoian6 ani în urmă
Hotelul arata bine si este curat.
A lipsit caldura insa, am dormit la 17 grade in camera, afara fiind mult mai putin (inceputul lui octombrie).
Paturile, cele single din camerele duble, sunt cel putin ciudate: foarte inalte, cat o masa, si inguste. Am preferat canapeaua si 3 pilote ca sa dormim cat de cat ok.
Pastreaza inca un aer.... din alte vremuri, demult apuse!
Paula Elena
Paula Elena6 ani în urmă
Experienta relativ neplacuta!
Zona linistita, locatie decenta, camere curate si bai igienizate, insa au o mare problema cu incalzirea, cel putin in perioada in care am avut rezervarea, respectiv 30.09.2017.
Astfel, desi exista incalzire centrala, inclusiv aer conditionat, acestea nu funtioneaza, aparent pentru incalzire, eventual doar pentru racire/conservare.
Am solicitat verificarea aerului conditionat, centrala nefunctionand, avand in vedere temperaturile pozitive de afara, explicatie oferita de personalul nu foarte receptiv, pe tura de noapte, cel putin.
Persoana de la mentenanta a incercat sa faca niste minime modificari, rezultatul fiind somnul prin invelirea cu cele 3 pilote din dotare, care existau, spre fericirea noastra.
Succes pe viitor si speram ca a fost o defectiune de moment!
Florin B
Florin B8 ani în urmă
Niste nesimtiti si jumatate, au incheiata o convetie cu casa de pensii si cum saracii pensionari nu pot spune nimic fiind multumiti ca primesc de la casa de pensii loc in statiune , nesimtiti isi permit sa puna in camera de 2 persoane cate 4 si astfel sa castige cat mai mult si sa ramana si cu camere libere! Cum ar fii daca parintii vostrii in varsta ar fii fortati sa stea cate 4 in camera cu 2 paturi ? Oamenii aia din conducere oare nu am parinti ? Sunt in varsta si pentru asta trebuie sa va bateti joc de ei!!
Euro Team Travel Romania
Euro Team Travel Romania8 ani în urmă
Hotel Dana Amara face parte din Complexul Balnear Parc, format din 2 hoteluri, de 3 stele Hotel Parc Amara respectiv 4 stele Hotel Dana Amara, baza de tratament proprie, restaurant, 3 sali de mese, o sala de conferinte, bar, 2 terase si plaja proprie.

Recomandat de agentia de turism Euro Team Travel
Locații recomandate