/Ialomita/Hostal

Hotel Lebăda

Strada Lacului 2, Amara 927020, România

Hotel Lebăda
Hostal
3.7
254 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J85H+3M Amara, România
+40 243 266 027
hotellebada.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stefan Andras
Stefan Andras2 ani în urmă
Hotelul este foarte curat, personalul foarte amabil, si primitor. Profesorul de kinetoterapie Nicu Soare care se implica foarte tare in cea ce face, este un adevarat profesionist! Cu siguranta o sa ma intorc si la anul in acel loc.
Rat
Rat2 ani în urmă
In regula, am sa fiu sincer.
Hotelul este unul de 4 stele, din punctul meu de vedere. Totuși, aspectele principale (locurile de tratament) au nevoie de o renovare, cel puțin camerele de tratament. Nu spun că au ceva, doar că vibe-ul pe care îl dă hotelul este unul dintr-un joc horror în viața reală (cel puțin în zona de tratament). Până una alta, știu că se investește în renovări. Probabil că va arata ca nou vara viitoare! Camerele sunt spațioase, personalul este chiar un punct forte al acestui hotel, mâncarea este bună, și zona este foarte calmă.
Loc perfect pentru un tratament totuși, un price to features ratio foarte bun.
Ene Anghel
Ene Anghel2 ani în urmă
Un hotel curat mâncarea foarte buna nu lipsea desertul, baza de tratament mai trebuie modernizată tratamentul balnearear foarte bun.Profesor de kinetoterapie Nicu Soare un adevărat profesionist.De menționat calitatea ședințelor de kinetoterapie, implicarea, empatia și îndrumarea domnului specialist. Un loc sub soare ce nu trebuie ratat.
Lucian Ionescu
Lucian Ionescu2 ani în urmă
Ceea ce m-a multumit la hotel este faptul ca are o dotare buna la capitolul aparate de fizioterapie: laser, ultrasunte, o cada grozava cu bule, un adevarat rasfat , unde poti avea parte de bai de plante grozave si un kinetoterapeut, dn Nicu, dedicat meseriei, cu un talent aparte( vii in baston si pleci fara) pentru care voi mai reveni neaparat. Multa sanatate tuturor celor care cititi! Recomand sa ajungeti primavara, vara si toamna. Exista acolo un parc imens , cu copaci ce rar am intalnit, un adevarat loc de recreiere si plimbare.
Beatrice Gramada
Beatrice Gramada2 ani în urmă
O experiența pe care aș repeta-o oricand. Un loc liniștit, înconjurat de verdeața și aer curat, personal cald și zâmbitor care îți motivează cumva prelungirea șederii.
De menționat calitatea ședințelor de kinetoterapie, implicarea, empatia și îndrumarea domnului specialist.
Anca Rose
Anca Rose2 ani în urmă
Un hotel frumos renovat partial , mincare foarte buna , personal dragut si primitor mai ales domnul Profesor de kineto care pot sa zic ca mi-a luat durerile cu mina ! Am sa revin numaidecit !
Daniel Soare
Daniel Soare2 ani în urmă
Hotelul mi se pare foarte ok, curat, cu un personal foarte amabil, mâncarea calitativa. Tratamentul foarte bun, mai ales la kinetoterapie, un domn de nota 10, pot spune ca mi-a luat durerea cu mâna.
Camelia Grămadă
Camelia Grămadă2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere este o locație frumoasa, curată, personal foarte amabil, condiții de cazare excelente, tratament de calitate.Felicitari domnului de la kinetoterapie,un domn implicat care denotă foarte mult profesionalism!!
Locații recomandate