/Ialomita/Hostal

Privighetoarea

Șoseaua de Centură, DN2A km 119, Slobozia, România

Privighetoarea
Hostal
4.1
630 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H933+MV Slobozia, România
+40 243 230 212
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dana Borcan
Dana Borcan2 ani în urmă
Am oprit la pauză,cu soțul,la restaurantul Privighetoarea ,să mincam. Am comandat o ciorba de văcuță și critica mici. Ciorba cred că o aveau de mai multe zile, cu cartofii din ea deja cenușii,foarte acra și cu un gust ciudat. Iar mititeii erau reîncălziți la microunde,cu gust puternic de amoniac. Și ca totul sa fie ok,nota de plata a fost făcută pe o fițuică ( nu ne merge casa de marcat) .
Nu recomand!
Diana Suru
Diana Suru2 ani în urmă
Locatia este foarte simpatica! Ne place sa oprim aici de fiecare data cand ajungem in Slobozia.
Servirea e putin neindemanatica, timpi lungi de astepare desi terasa relativ goala, insa ok per ansamblu. Preparate gustoase, portii generoase si preturi nu foarte ridicate.
Daniel Nicolae
Daniel Nicolae2 ani în urmă
Super bună mncarea .Am trecut de multe oei pe aici Cred că au schimbat Bucătarul defapt am înțeles că este bucătăreasă Bravooo!
CM D
CM D2 ani în urmă
După 15 minte de așteptat la masa fără sa te bage nici un ospătar în seama am plecat mai departe cu burtica goala sa cautam alt restaurant. Acest restaurant mai supraviețuiește datorita renumelui care l-a avut odinioară! Păcat! P. S. În cele 15 minute cât am așteptat mai venea din când în când și o adiere de vânt cu miros de canal. Nu recomand!
Dinamax Costin
Dinamax Costin2 ani în urmă
Durează foarte mult până vine comanda ( in cazul meu 50 min ) , mâncarea- snitel de pui, numai snitel de pui nu era, cred ca era din soia, cartofii prăjiți in ulei foarte vechi. Peisajul frumos.
Ion Naghi
Ion Naghi2 ani în urmă
Locație frumoasă dar lasă de dorit (ospătarii ) niște neica nimeni cre sunt plini de aere ,am așteptat să-mi ia comanda 45 minute după care am plecat.
Evitați această locație.
Beatrice
Beatrice2 ani în urmă
Servirea a fost lenta... Am comandat doua salate , o portie de paste, o portie de pui cu smantana si niste cartofi prajiti. Au venit intr o ora salatele care se fac foarte usor. In rest, locatia minunata ,personalul ok..
BOGDAN BERZAN
BOGDAN BERZAN2 ani în urmă
Locul este minunat, când am mers acolo am rămas fără cuvinte
Locații recomandate