/Caras severin/Hostal

Pensiunea La Busu

Bozovici, România

Pensiunea La Busu
Hostal
4.1
298 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX5Q+78 Bozovici, România
+40 743 501 764
pensiunealabusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Wild baiatu
Wild baiatu2 ani în urmă
Doamne fereste,mai bine dormeam in cort,camerele cu mucegai murdare cu plosnite de secolul 19 ,apa de la dus direct din Hasna (fosa),pur si simplu nu ai cum sa faci dus poate in costum de scafandru .Derpre odihna toata noaptea a fost o nebunie tipete chiuieli manele sabatice...ce provenea din 3 masini odata...Patronul un om violent verbal chiar n ea certat cum ne am permis sa lasam masina acolo..cateva ore...cu toate ca noi eram cazati acolo...ne a stricat ziua oricum .....eu unul nu recomand servici slabe..spre oribile..daca vreti sa va convingeti..ofer o stea doar pentru zona Succes...
Aura Aura
Aura Aura2 ani în urmă
Camerele modeste. Am făcut rezervare pentru 2 camere 7 nopți. După prima noapte am plecat. Nu am putut trece peste apa împuțită de la duș și chiuvetă. Ar fi însemnat să stăm nespălați o săptămână. Am cerut explicații și ni s-a spus că se poate face duș iar pentru apă d3 băut am fost invitați să ne scoatem apă din fântână. GROAZNIC.
Patricia Corneanu
Patricia Corneanu2 ani în urmă
Totul a fost impecabil! Locul este de vis, personalul amabil, iar mâncarea foarte gustoasă! Recomandăm cu drag acest loc!
Tunsu Liviu
Tunsu Liviu2 ani în urmă
Locația frumoasă,dar curățenia lasă de dorit, ne-au pișcat pe corp ploșnițe sau purici,și apă de la baie era infectă mirosea foarte urât,nu recomand!
Vasile Simedre
Vasile Simedre2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!Meniul modest. Câteva feluri de mâncare. Dacă nu vrei sa serviti ceva din meniul sărăcăcios, să nu plecati fără să consumati ceva ca riscați sa fiti injurati de un tip plinut cam de 1.70 m, violent atât verbal cat și fizic, cu un vocabular de maidan.
John Johny
John Johny2 ani în urmă
Zona frumoasa, locație liniștită, camere curate, proprietarii sunt oameni minunati, mâncare gustoasa (păstrăvul este excelent)
PALMEIRAS PALMEIRAS
PALMEIRAS PALMEIRAS2 ani în urmă
Locație liniștită, camere curate, proprietari excepționali, merita vazuta
Cristian Damian
Cristian Damian2 ani în urmă
Am fost la pensiune deja de 2 ori, in 2 ani. Locatie superba, pe Valea Minisului, cu raul Minis chiar prin spatele cabanei.
Camerele spatioase si curate, linistite, personalul foarte prietenos.
Pensiunea are si o terasa mare si cateva foisoare unde va puteti retrage daca sunteti un grup mai restrans. De asemenea, unul din foisoare are si un gratar construit, unde puteti sa faceti gratare. Gazdele ne-au dat si lemne pentru foc, vesela si tacamuri, tot ce am avut nevoie pentru gratare (carnea am adus-o noi.. 😛).
Locații recomandate