/Caras severin/Hostal

Hotel Boreal

Bulevardul Muncii 4A, Reșița 320183, România

Hotel Boreal
Hostal
3.1
224 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8V9G+75 Reșița, România
+40 255 221 110
hotelresita.3x.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Hotel Boreal
Scrie o recenzie
Girnet Liviu 16
Girnet Liviu 16281 zile în urmă
OK DOAR CA TREBUIE REZOLVATA PROBLEMA CU APA CALDA SI IGIENA CARE LASA DE DORIT CRED CA ESTE NECESARA O VIZITA A .A N P C.
Maria Constantin
Maria Constantin281 zile în urmă
Nu se poate numi hotel!!!
Sorry!
Ghia Diana
Ghia Diana3 ani în urmă
120 de lei este camera/noapte. Extrem de scump pentru ce ofera. Imi aduce aminte de anii din camin, unde chiar consider ca era lux fata de ce gasesti aici. Este destul de murdar, dusul ruginit, igrasie din plin, in consecinta mirosul este groaznic. Jaluzele si asternuturi rupte, prosoape cu un mare semn de intrebare, saltele cu arcuri rupte, asa cum iti simti si spatele dupa ce dormi aici. Conjunctura a facut sa petrecem noaptea aici, dar lucrul asta nu se va mai intampla.
Nu recomand!!!
Mia 2710
Mia 27103 ani în urmă
As vrea sa apara si mirosul in poze. In primul rand, am platit camera de 3 persoane ca sa mi se dea o camera dubla cu un pat pliant prin salteaua caruia se simt scandurile. In al doilea rand, este sub orice standard pentru pretul platit. In cada este mucegai. Personalul lasa de dorit, raspunsul dat cand am intrebat de ce platim camera tripla, cand este de fapt dubla, fiind: “Nu stiu, nu ati vorbit cu mine.” In plus, se fumeaza in hotel, in camere.
Silviu Negulescu
Silviu Negulescu3 ani în urmă
La 130 lei nu iti ofera nimic decat jeg, wc urile put bautura pe pereti ( cred) si pe jaluzele, receptionerul cand l am intreba pe receptioner de caldura a zis ca normal sunt 18 grade si asa este normal " sa vedeti ca o sa fie cald dar o sa dam drumul la caldua" 😨a dat pe dracu, am dormit imbracati si dimineata am fugit.
Maria satran
Maria satran3 ani în urmă
Este foarte scump iar calitatea serviciilor foarte proastă ; in camere este foarte murdar ,miroase foarte urat , , prosoapele sunt excretabile ,culoarea alba sa transformat în gri ca si cand s-ar fi spălat pe jos cu ele in baie este mucegai , nu există gel de dus doar un săpun de mâinii la chiuvetă , atitudinea personalului este urâtă ...sincer nu recomand !
Raiko Vatav
Raiko Vatav3 ani în urmă
Baile sunt infecte, tv cu tub si fara telecomanda, becuri pauza, veiozele sunt fara becuri, lustra sau plafoniera fara bec cu exceptia unei apice deasupra usi la intrare. Rusine...
Stefan Ivan
Stefan Ivan2 ani în urmă
Mai e mult de lucru la această locație cam din toate punctele de vedere. Dacă ar fi administrată cum trebuie ar putea deveni atractivă
Locații recomandate