/Caras severin/Hostal

Heimatstubn / Pensiunea Raza de Soare

Garana Nr. 64, Gărâna 327051, România

Heimatstubn / Pensiunea Raza de Soare
Hostal
4.5
187 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
63GW+PM Gărâna, România
+40 740 887 166
turismgarina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Heimatstubn / Pensiunea Raza de Soare
Scrie o recenzie
Anita Milan
Anita Milan1 an în urmă
Un loc de poveste!!! Camerele, mâncarea și personalul foarte primitor!!! Revenim cu drag cât de des putem!!!
Mihai Popa
Mihai Popa1 an în urmă
Nume nemtesc, site curat cu informatii bune, preturi afisate, dar daca suni, la pretul de pe site (270 lei - tripla) ei mai adauga 30 de lei, ca de... in extrasezon preturile sunt mai mari (octombrie).
Sunati si va convingeti de bisnitareala romaneasca.
Ianos dorian
Ianos dorian1 an în urmă
Ospătarii ne au spus foarte aroganti ca nu au vreme de noi ca sunt doar doi oameni, în loc sa ne ofere ceva de băut și sa ne spună frumos ca trebuie sa mai așteptam puțin.
Costin Stanculet
Costin Stanculet1 an în urmă
Doar am mâncat, peisaj superb spre câmp, terasa liniștită. Venisem după ce am așteptat 15 minute la restaurant "La Răscruce" și nu ne-a băgat nimeni în seama. Mâncare foarte bună, meniul nu este atât de variat, dar porția de crispy cu cartofi prăjiți geniala la 25 de lei și coastele de porc cu cartofi 30 de lei foarte bune
Lucia
Lucia1 an în urmă
Super! Mancare f buna, portii mari, personal amabil. Vedere foarte frumoasa, racoare si umbra dupa-amiaza.
Gheorghe Corobceanu
Gheorghe Corobceanu2 ani în urmă
Zonă frumoasă, restaurantul curat, unde se respectă măsurile impuse de situația existentă - Covid. Mâncare pe alese: min. 3 feluri de ciorbă și 5 feluri principale, desert și băuturi alcoolice și nealcoolice, nelipsind cafeaua și ciocolata caldă. Servire rapidă si prețuri normale. Bineînțeles personal amabil. Eu am fost in timpul săptămânii, căci în weekend e plin.
Lili J
Lili J2 ani în urmă
O locație minunata, cazarea excepțională, mâncarea foarte bună, servirea ireproșabilă iar gazdele oameni amabili și foarte primitori. Am fost foarte mulțumiți si încântați cu siguranță vom reveni.
Mulțumim RAZA DE SOARE!
Ionel Falutoiu
Ionel Falutoiu2 ani în urmă
Intr-un circuit în județul Caras-Severin, am ales o locație, ce ne-a surprins în mod placut, Pensiunea Raza de Soare, din satul Garana. Am fost impresionați de confortul, curățenie si amabilitatea gazdelor. Ne-am bucurat de un sejur de neuitat, fiind răsfățați din punct de vedere culinar si de frumusețea locurilor din această zonă. Felicitări pentru tot ceea ce fac cei doi tineri ce administrează aceasta pensiune!
Locații recomandate