/Braila/Hostal

Hotel Regal

Strada Mihail Sebastian 21, Brăila 810083, România

Hotel Regal
Hostal
3.8
156 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XCC+M6 Brăila, România
+40 239 619 650
hotel-regal-braila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Seby Cheta
Seby Cheta4 ani în urmă
Am fost cazat la hotel Regal, fiind in delegatie de la munca. Nici nu ma asteptam la un tratament asa josnic. Curatenie nu, de schimbat prosoapele nu mai spun, gandaci in camera, aer conditionat nu, tavan umezit, si multe altele. Am sa atasez cateva poze mai jos.Ni sa oferit masa de pranz ,dar doua zile am fost deranjati la stomac .
Cristina Sandu
Cristina Sandu4 ani în urmă
+pernele și sănătos foarte confortabile. Micul dejun destul de satios având în vedere numărul stelelor. Are parcare proprie.
-camera mica, se aude orice zgomot, priveliștea nu e vine știe ce.

Daca ai o treaba pentru 1 2 zile e ok. Nu știu dacă voi mai reveni însă.
Mirela Cretu
Mirela Cretu4 ani în urmă
Hotelul este ok, însă in ceea ce privește desfășurarea unui eveniment in cadrul restaurantului lasă foarte mult de dorit personalul și mai ales, organizarea!
Pe Furis
Pe Furis4 ani în urmă
Camerele lasa muuuult de dorit. Mancare foarte buna
Razvan Mosoiu
Razvan Mosoiu5 ani în urmă
Camera single acceptabilă curată. Important să nu fie in zona scării de acces deoarece se simte mirosul de la bucătărie. Am fost la et. 1. Micul dejun ok. As recomanda totuși tinand cont si de preț.
Ionela Paula
Ionela Paula6 ani în urmă
Este situat în centrul vechi al orasului Braila, într-o zonă liniştită, str. Mihail Sebastian colt cu str. M.Eminescu strada pietonala destinata plimbarilor, petrecerilor in aer liber intesata de terase si magazine, o locatie linistita nefiind strabatuta de strazi circulate, departe de mijloacele de transport in comun, in apropierea Muzeul Brailei, teatrului Maria Filotti, casa memoriala P.Istrati si casa memoriala Nica Petre. Hotelul Regal va oferă o gamă variată de servicii, de o calitate ireproşabilă, turiştilor veniţi aici pentru afaceri sau pentru petrecerea concediului. Daca veniţi pentru afaceri în Braila, Hotelul Regal este locul ideal unde puteţi sta. Camerele sunt dotate cu A.C., frigider, televizor, si grup social propiu cu cabine dus. Hotelul este dotat cu "Spalatorie-calcatorie" contra-cost, parcare proprie si restaurant propriu unde se serveste micul dejun, sau poate fi inchiriat pentru petreceri private, mese festive, etc.veţi gasi servicii hoteliere de înalt profesionalism. La Hotel Regal veţi găsi un ambient dedicat dumneavoastră, creat cu atentie până în cele mai mici detalii. Hotelul Regal vă ofera linişte şi relaxare. La noi găsiţi informaţii turistice, sfaturi pentru petrecerea timpului liber. De aici ajungeţi foarte uşor la cele mai importante repere turistice ale Brailei.
Nicoleta Rosioru
Nicoleta Rosioru7 ani în urmă
Internetul nu functoneaza decit pe casa scarii,apa calda este caliie si caloriferele sunt caldute,este rece in camera !
Niky Nicolas
Niky Nicolas2 ani în urmă
Foarte frumos tot ce iti trebuie . Semnal la telefon camere curate baia curată lenjerii curate .
Locații recomandate