/Braila/Hostal

Hotel Triumph Brăila

Calea Călărașilor 214, Brăila, România

Hotel Triumph Brăila
Hostal
4
539 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X34+88 Brăila, România
+40 239 612 300
hoteltriumph.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriel Voicu
Gabriel Voicu2 ani în urmă
Micul dejun praf ! Nu recomand !
Marius Bondoc
Marius Bondoc2 ani în urmă
Curat,mâncare foarte bunâ angajați excepționali 🤗
Dragonstarsecurity
Dragonstarsecurity2 ani în urmă
Locatie placuta mai ales salonul pentru servirea miculii dejun,unde poti admira acvarii incastrate in pereti.Nu am mai vazut asa ceva nicaieri!
In rest,e curat iar micul dejun este bun si ai de unde alege.Voi mai reveni aici.
Alex Lucian
Alex Lucian2 ani în urmă
Mâncarea bună și personalul super implicat. Este un hotel mai mult pentru cazare a muncitorilor plecați în deplasări, însă dacă ar fi sa poposesc încă o noapte as mai opri aici.
Sergiu Tivadar
Sergiu Tivadar2 ani în urmă
In general o experiență ok. Mobilierul e cam vechi dar este destul de curat. Trebuie o mica renovare. Mâncarea la restaurant destul de buna.
Gfane32
Gfane322 ani în urmă
Negative:
Hotel de 3 stele la conditii de 2 stele.
Restaurantul de moda veche, seamana mai mult cu o cantina a muncitorilor.
Pozitive:
Mancare buna.
Marius Visalon
Marius Visalon2 ani în urmă
Curat. Dar camerele nu sunt verificate, lipsea aparatul de țânțari (pastilă exista), lipsea eticheta de pus în ușă cu "cameră liberă - se poate face curățenie", în minibar cineva consumase o parte din apa plată și lăsase sticla începută acolo și nu o înlocuise nimeni. În rest toate ok. Există wifi, dar nu ne-a dat nimeni parola.
Andrei Bengescu
Andrei Bengescu2 ani în urmă
Parcare monitorizata exact in fata hotelului , totii angajatii receptioneri, caneriste, ospatari foarte primitorii si plini de viata, micul de jun diversificat si foarte gustos .Dezinfectant pe masa plus la fiecare intrare, in hotel in sala de mese si pe fiecare etaj. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si baie cu cada, un punct forte dupa o zi plina de munca. Televizorul mare si cu o vedere foarte clara , frigider plus rooms servis de bauturi, comenzile puntadu-se face pe telefonul din camera. Doamnele cu curatenia nu te deranjeaza si nu intra in camera fara aprobarea ta, le lasi un semn pe usa daca vrei sa iti intre sa iti schimbe lenjeria de pat, prosopele sa aeriseasca sa faca curat . Poti la fel sa lasi un semn sa nu intre si sa nu te deranjeaza iar daca tot nu lasi nimic tot nu iti intra nimeni. Eu unul m-am simtit foarte bine si recomand serviciile acestui hotel as revenii cu mare drag.
Locații recomandate