/Braila/Hostal

Hotel Traian

Brăila, România

Hotel Traian
Hostal
4.1
692 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XCG+RC Brăila, România
+40 239 614 685
unita-turism.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Johnny Macarony
Johnny Macarony2 ani în urmă
Per total a fost în regula, am acordat doar 4 stele din 5 pt ca în camera în care am stat sistemul de climatizare usca aerul cam tare.
Aiman A S
Aiman A S2 ani în urmă
Am sunat acum 5 ore si am facut o rezervare Si cand ajung ma intalnesc cu o femeie care imi spune ca nu am rezervare, si practic nu vrea sa lucreze, mi-a cerut certificatul de vaccinare, i-am spus ca vreau sa imi incarc telefonul un minut pentru a vedea certificatul, ea a spus că nu există soluție, plecați
Nu voi mai veni aici Numele ei este ionescu Să-ți fie rușine 👎
Mariana Craciun
Mariana Craciun2 ani în urmă
Daca aveți drum prin Brăila și căutați o cazare confortabilă și cu preț decent ,va recomand sa nu ocoliți Hotelul Traian .Felicitări personalului care și da toată silința pentru ca
cei care poposesc acolo ,sa se simtă mulțumiți și relaxați .
Curățenie in camere ,prosoape și lenjerie ,excelente.
Micul dejun inclus în preț și amabilitatea personalului ,ne duce cu gândul să le mai trecem pragul ,când suntem în oraș.
Încă un amănunt ,hotelul este foarte aproape de sala Teatrului " Maria Filitti",unde, intr o sâmbătă seara am participat la o reprezentație a piesei ,"Steaua fara nume "!
Felicitări ,tuturor!
Adrian mocanu
Adrian mocanu2 ani în urmă
Desi cladirea arata comunist, este ieftin si cu personal total prietenos, iar camerele sunt confortabile, curate si pot fi si cu vedere la dunare 😊🙃😊 chiar frumos pentru un hotel de 3 stele.
Stefan M
Stefan M2 ani în urmă
Doamna de la recepție puțin bâlbâită dar bine intenționată, hotelul arata din exterior și holul de la intrare ușor comunist însă camera și baia extrem de curate și bine amenajate, în prețul cazării ai si mic dejun pe care nu l-am încercat însă toți îl lauda ca e variat.
Mali Mina
Mali Mina2 ani în urmă
Am stat 2 nopti la hotel, am servit toate mesele aici.Camera 1002, et 10-cu vedere la Dunare. Foarte multumiti.N-au fost probleme cu caldura prea mare in camera, deoarece aerul conditionat functiona excelent.
Pro:
Locatie centrala
Preturi mai mult decat accesibile-165 lei/ noapte, camera cu 2 paturi-cazare.
Mancare excelenta
Curatenie
Personal amabil
Parcare inclusa, supravegheata
Internet de mare viteza
E adevarat ca hotelul a fost construit inainte de 89, dar standardele sunt mentinute foarte ridicate.
⭐⭐⭐⭐⭐
Recomand.
ALINA ALINA
ALINA ALINA2 ani în urmă
Cazare foarte buna, la un pret rezonabil, parcare inclusa , accesibila. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului , aproape de Teatrul Maria Filotti (la care poti ajunge pe jos )si de obiectivele importante ale orasului. Am stat intr-un apartament , camere curate, mic dejun bun. Recomandam acest hotel in cazul in care doriti sa vizitati Braila !
Lucian I
Lucian I2 ani în urmă
Curat. Camerele renovate dar cu termopane așa de subțiri că auzi cam tot traficul de afara. Va recomand etajele superioare.
Locații recomandate