/Botosani/Hostal

Rediu Hotel & Restaurant

DN29D, 710378, România

Rediu Hotel & Restaurant
Hostal
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PPP6+72 Botoșani, România
+40 231 517 131
hotel-rediu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan Ciobanu
Bogdan Ciobanu2 ani în urmă
Un loc deosebit de frumos si linistit, o servire impecabila si multumim in mod deosebit ospatarului Catalin,care a avut grija de noi intr-un mod iesit din comun pentru Romania.
O oaza de liniste ce merita toata admiratia.
Garantat vom reveni
Orghidan Simona
Orghidan Simona2 ani în urmă
Un loc unde îți doresti sa te întorci, totul la superlativ ,mâncare, cazare și locație superba.
Mulțumim domnului Cătălin care a făcut ca fiecare masa sa fie speciala !
Recomand cu toată inima !
Kinga Ciobanu
Kinga Ciobanu2 ani în urmă
Locație incantatoare, servire excepțională, curățenie si amabilitate ireproșabilă. Multe mulțumiri si aprecieri Dl Cătălin, ospătarul restaurantului. Cu siguranță vom revenii! La cât mai mulți oaspeți incontinuare!
Alina Musetescu
Alina Musetescu2 ani în urmă
Versiune romana dupa cea in engleza!
I stayed at this hotel at the end of September 2021. The hotel is far away from a 4* hotel!
It is outside the city!
A big problem is that the hotel has no lift! There are high floors, with long, double stairs, and practically, we had to carry our luggage on the stairs. It is not a hotel where you can come with small kids or older persons, because, they will difficultly climb the stairs up and down. We have not understood how they have obtained the 4*... There are no phones connected with the reception (and this is part of the standard)! Our deluxe room, did not have glasses, cups, something to use for drinking, no little spoon...
No internet connection, but even worse, not a signal for the mobile phones from the room!!! We had to go down on the stairs everytime we wanted to ask something from the receptionist. And in the unique occasion we catched a slight signal, the lady did not answer...
Very unfriendly staff, indifferent, very slow: we got some plates to use after 1h30 minutes.
At the breakfast, my husband saw some meat with a green color, he showed that to the boys, the plate was removed with indifference.
The bathroom had a bad smell. We told the lady from the reception, she said that she was new, she could do nothing for that.
A wide eaves started right at the bottom of the windows. It was very dirty and we saw many spiders! Very disappointed on the conditions offered and also by the staff so unfriendly and unsupportive!

Am stat la acest hotel la sf lunii septembrie 2021.
Hotelul este departe de un hotel de 4 stele.
Este in afara orasului, intr-un loc pustiu.
O mare problema este ca nu are lift! Sunt etaje inalte, cu scari lungi si duble si a trebuit sa caram bagajele pe scari. Nu este un hotel unde sa poti veni cu copii mici sau cu oameni mai in varsta! Va fi foarte dificil pentru ei sa urce si sa coboare scarile.
Nu am inteles cum a luat cele 4 stele... Nu sunt telefoane conectate cu receptia (si acest lucru e parte din standard)! Camera noastra deluxe nu avea nicio facilitate, macar pahare, cesti, ceva din care sa poti sa bei, o lingurita...
Nu am avut internet, dar mai rau, nici semnal pe telefoanele mobile din camera sau diverse zone de langa hotel. Trebuia sa coboram de fiecare data cand vroiam sa o rugam ceva pe doamna de la receptie. In unica ocazie cand am prins um semnal slab, doamna nu a raspuns.
Personal foarte neprietenos, indiferent, foarte incet: ne-a adus farfuriile goale solicitate dupa o ora si jumatate.
La micul dejun, am observat carne cu coloratie verde, sotul i-a aratat ospatarului, farfuria a fost indepartata cu indiferenta.
Baia avea un miros urat! I-am spus receptionerei, ne-a raspuns ca ea e noua si nu poate sa faca nimic.
O streasina larga pornea chiar din partea de jos a ferestrei-usa. Aceasta streasina era ff murdara si cu multi paienjeni. Foarte dezamagiti de conditiile oferite si de personalul neprietenos si total indiferent.
Sabina Jianu
Sabina Jianu2 ani în urmă
Locația este una de vis, bucătarii excepționali, Curatenie in camere de nota 1000, păcat de unii șefi de sala( d-na Mihaela) care în loc sa ajute la eveniment mai mult te enervează și uita lucrurile ce este rugată sa le facă! Din păcate am plecat cu un gust amar din cauza ei și a lipsei de organizare, și-a bătut joc de eveniment și s-au purtat execrabil atitudinea fata de invitați și fata de noi a fost una zeflemisita!
Cristina Elena Turta
Cristina Elena Turta2 ani în urmă
Foarte cald in sala,pe balcon unde era locul de fumat nu erau nici un scaun,aperitivul era uscat.Sala era curata si atrata chiar frumos (nu ma refer la ornamente,avand in vedere ca era o nunta)
Iuliana-Marinela Ciobanu
Iuliana-Marinela Ciobanu2 ani în urmă
Total nemulțumita,nu mai este ce a fost,mâncarea nu mi-a plăcut, papanași nu aveau nici urma de brânza, mai bine treceau in meniu “GOGOȘI “ frișcă la tub, de ospătari nu mai spun.In concluzie nu recomand.
Stefan Apetri
Stefan Apetri2 ani în urmă
Un loc retras si linistit cu personal amabil, primitor si mancare de top.
Locații recomandate