/Iasi/Studio de tatuaje

CHICANO TATTOO

Bulevardul Nicolae Iorga nr 40, Iași 700010, România

CHICANO TATTOO
Studio de tatuaje
4.9
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HWR+QR Iași, România
+40 725 732 330
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–19
Marți: 13–19
Mirecuri: 13–19
Joi: 13–19
Vineri: 13–19
Sâmbătă: 14–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petrut Hotin
Petrut Hotin2 ani în urmă
Un artist în adevăratul sens al cuvântului cu o viziune originală ce insistă pe tatuaje custom pentru a nu exista 2 persoane cu același tatuaj. Un vibe excelent de la intrare și pana la ultimul punct de cerneală. O atmosfera relaxanta cu un om plin de povești, recomand 💯💯
Andrei Crăciun
Andrei Crăciun2 ani în urmă
7 ianuarie, primul tatuaj, multumesc Stefan pentru rabdare, primire si pentru sfaturi. Vibe minunat, profesionalism nota 10, oameni faini. Recomand cu caldura !!
Irina Bejan
Irina Bejan2 ani în urmă
Oameni faini si profesionisti, super friendly pentru primul tatuaj. Sunt foarte multumita de rezultat, recomand!!
Maria Leopa
Maria Leopa2 ani în urmă
Totul la fost la înălțime, profesionalism și încredere. Prima experiență de genul dar cu siguranță următoarea data tot aici voi reveni. Oamenii sunt primitori, rabdatori, atmosferă geniala și un ambient plăcut.
Recomand cu tot dragul🖤🖤
Elena Muntianu
Elena Muntianu2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere! Seriozitatea,profesionalismul si umorul bun este ceea ce il caracterizeaza pe Stefan cel mai bine.
Elena Daniela
Elena Daniela2 ani în urmă
cel mai prost salon de tatuaje, am ales sa ma las pe mana unui tatuator care nu stie ce face, un om cu foarte mult sictir fata de ceilalti, un om caruia nu ii pasa ca lucreaza ceva pe corpul unui om care ramane pentru totdeauna, tatuajul a iesit super sters, fara detalii, nu se vede nici macar putin interes in ceea ce mi-a lucrat pe corp.... nu recomand... daca este sa il intrebi cum sa intretii tatuajul sa arate bine, el iti v-a sspune ca trebuie sa il speli de cateva ori si sa il dai cu putina crema ... nimic mai mult.. NU RECOMAND!
Iustin-Mihai Creanga
Iustin-Mihai Creanga2 ani în urmă
Un artist desavarsit, cu o mana usoara care transpune foarte bine dorintele clientilor pe pielea acestora. Salonul curat, si ingrijit care respecta toate normele de functionare. Recomand cu caldura.
Elena Avram
Elena Avram2 ani în urmă
cele mai frumoase tatuaje le puteti face aici, eu am 12 facute aici si sunt foarte multumita! Recomand 💯 % . Stefan THE BEST!
Locații recomandate