/Bistrita nasaud/Hostal

Sculptor

Colibița 427007, România

Sculptor
Hostal
4.3
239 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5VGW+X4 Colibița, România
+40 741 192 239
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan Muntean
Bogdan Muntean2 ani în urmă
Super locație, super proprietar, o locație care nu e pentru pretențioși, fițoși..! 👌👌👌
RODICA VLADASEL
RODICA VLADASEL2 ani în urmă
Proprietar plictisit sa raspunda la telefon seara, sa vorbeasca civilizat cu posibili clienti...nu deranjati dupa ora 21🤣
Catalina Urda
Catalina Urda2 ani în urmă
O locație super frumoasa,zona deosebit de frumoasa, curata, proprietarul un domn super de treaba! Recomandam cu drag!
Adela simon
Adela simon2 ani în urmă
Nu recomand aceasta locație .Ca Si locație este foarte frumoasă,dar în schimb proprietarul este un om ciudat ,arțăgos.La telefon ni s-au promis multe ,pe când am ajuns acolo nu era nimic,nici duș nici frigider,toaleta era mizera.
Mandru Petru Dan
Mandru Petru Dan2 ani în urmă
Un loc primitor, peisajul e deosebit și proprietarii sunt foarte respectoși, primitori și serviabili.
Drumul de acces e în lucru (Iulie 2021)
Andreea Nicolaescu
Andreea Nicolaescu2 ani în urmă
Locatie superba, proprietarul foarte de treaba cu noi. Intr-adevar, nu are rabdare cu toti potentialii clienti care suna si pun tot felul de intrebari care nu sunt la obiect. Sunt 2 toalete, un dus si se gasesc sucuri, bere, cafea la locatie. Mancare la o pensiune din apropiere. E loc de gratar, se poate pescui, plimbari cu barca etc. Vom reveni!
Mihai Leonte
Mihai Leonte2 ani în urmă
Locație superbă, însă proprietarul lasă de dorit la taxare: modifică prețurile după starea pe care o are (o apa plata la 5L poate fi fie 2 ron, fie 5; cazarea are si ea prețuri variante). Apă caldă: la mila soarelui (fara panouri solare). In schimb domnul este foarte amabil și te servește cu plăcere de fiecare dată. Nu recomand locația pentru grupurile gălăgioase deoarece lumea este foarte pretențioasă cu somnul dupa ora 23:00.
Oana Luminita
Oana Luminita2 ani în urmă
La aceasta proprietate am sunat sa ma interesez de preturi pentru un sejur de 2 săptămâni. Proprietarul a avut o atitudine incredibil de aroganta și total nepotrivita fata de viitorii clienți. Când I-am replicat ca vorbește urat, mi-a închis telefonul.Am rămas cu un gust amar. Nu recomand acest loc minunat dar, din păcate menegeriat de un om căruia ii lipsesc cei 7 ani de acasă.
Locații recomandate