/Arad/Hostal

Complex Turistic Zori de Zi

România

Complex Turistic Zori de Zi
Hostal
4.3
276 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
47X2+83 Arad, România
+40 740 040 076
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Monica constantin
Monica constantin2 ani în urmă
Gazde ospitaliere. Vizitatori foarte putini la ora la care am fost noi. Curățenie, se respecta regulile de protecție sanitata.
Cosmin Bota
Cosmin Bota2 ani în urmă
Superba zona si restaurantul ! Un calificativ de 10 + ! Angajati de nota 10 ! Iti face drag sa mergi ! Preturile sunt ok !
Zara Zarra
Zara Zarra2 ani în urmă
Super locatia,mancarea excelenta!!
Cristian Meches
Cristian Meches4 ani în urmă
Mancare buna! Personal foarte amabil! Aer curat, terasa! Super!
Nemessys
Nemessys5 ani în urmă
Merg impreuna cu prietenii mei frecvent la plimbare cu bicicletele in padure iar avantajul acestei locatii este aerul curat si peisajul placut. Mancare este buna, la fel si desertul. Sortiment acceptabil de variat si un mare plus pentru linistea unei astfel de locatii.
Gorgan Adrian
Gorgan Adrian5 ani în urmă
Spatiul e ok, sunt cateva cluburi cu muzica populara si manele care simt nevoia sa scoata boxele pe terasa
Gligor Ciprian
Gligor Ciprian5 ani în urmă
E o zona liniștitoare. Merita mers in special seara. Eu nu am mancat dar ceilalţi clienti, aparent au fost foarte satisfacuti. Chelnerița a fost super ok.
Tibor Kiss
Tibor Kiss7 ani în urmă
Am stat 2 nopti la hotel Lunca, din incinta complexului. Camera cu poat matrimonial a fost ok ca si aspect, destul de modern si construit recent. Insa nu foarte curat: am gasit muste moarte in camera si baie, par peprosoapele curate...

Apa calda nu era, deoarece nu se incalzea destul de la panourile solare, si doamna de la receptie mi-a spus ca nu s-a facut foc cu lemne. Doar e vara, cum sa faci foc? Doar pt, a avea oaspetii apa calda? Apa nu se scurgea din cadita de dus.

Izolatia fonica este foarte slaba, broastele ne-au trezit de mai multe ori pe parcursul noptii. Hotelul fiind in apropierea Muresului, era plin de broaste. Si s-a facut si un iaz la 10 m de hotel, ca sa se mute broastele mai aproape de camere, in cazul in care nu le puteam auzi destul de clar.

In timpul zilei nici vorba de odihna, terasele fiind pline de oameni voiosi si galagiosi iar ATV-urile circulau din 20-20 de minute, deci nici o sansa de un somn in timpul zilei.

Ultimul km este pe un drum de proasta calitate, doar cu viteza intaia se putea circula din cauza craterelor.

Micul dejun a fost foarte saracacios, un salam, un unt, niste paine, o branzica, gem, si cam atat....

Nici de internet nu ne-am putut bucura, lua o vesnicie pana incarca o pagina, asa ca ne-am facut hotspot de pe telefon, si astfel ne-am conectat cu laptopul la web.

Am ales acest hotel tocmai in ideea ca este mai departe de oras, in rezervatia Lunca Muresului, sa ne relaxam dupa ce terminam cu treburile prin oras, insa ne-am inselat amarnic. Poate iarna, cand, hiberneaza broastele si se aprinde focul in centrala este liniste, insa in rest nici o sansa.
Locații recomandate