/Arad/Hostal

Hanul de la Răscruce

DN7E, Arad 310047, România

Hanul de la Răscruce
Hostal
3.8
403 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
654R+57 Arad, România
+40 741 037 066
hanulrascruce.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Popescu cristina
Popescu cristina2 ani în urmă
Nu-mi place cabina de duș veșnic înfundată (am fost de mai multe ori și aceeași problemă plus dușul care curge pe toate părțile),miros puternic de tutun pe holurile hanului. Ca plus, este curat, lenjerie curată și este cald.
Natalia Bejenuta
Natalia Bejenuta2 ani în urmă
Foarte primitori, camera calda, asternuturile de pat si baia foarte curate, merita 5 stele cu siguranta. Un frigider mic nu ar strica in camera. Mocheta pe jos nu intra in preferintele mele, dar cu siguranta ne mai intoarcem...
Christin Musat
Christin Musat2 ani în urmă
Este locația mea preferata . Este curat, îngrijit, personal amabil, in local se poate servi un meniu foarte diversificat, foarte gustos, cu porții suficiente care satisfac orice gurmand, preturile nu sunt exagerate și corespund perfect pentru calitatea serviciilor oferite și de cazare și de masa !
Lucian Vrabie
Lucian Vrabie2 ani în urmă
Personal amabil, bucătarul nu are în cămară ulei de măsline,trebuie servit ce se oferă nu ce ai dori. La ora prinzului ospătarul a luat comanda, dar s a trezit că ciorba solicitată nu mai era.
Daniel Duda
Daniel Duda2 ani în urmă
Sunt cam multe probleme , usa de la cabina de dus inexistentă, gel de dus foarte putin , prosoape doar 2 de mici dimensiuni , frigider inexistent, telecomanda de tv nu merge , prize langa noptiere nema , prețul e cam mare pt toate astea..
Bogdan bogdan
Bogdan bogdan2 ani în urmă
Camera a fost ok, dar ventilația la baie este inexistenta, daca faci un dus nu mai poți respira. Preturile destul de mari, mai ales la restaurant. Ciorba de vita, gustoasa dar enorm de scumpă, gulașul prea iute, ciorba de burtă, comestibila dar adusa rece.., vinul la carafa bun..
Adrian tiberius
Adrian tiberius2 ani în urmă
Mâncarea este relativ ok, dar personalul,(fetele care servesc) sunt de toată jena....
Se vede clar ca n.au nicio treaba cu școala de comerț(alimentație publica).
Nu știu pe ce criterii au fost angajate.
Sabin Sfabu
Sabin Sfabu2 ani în urmă
am cerut o camera cu pat pentru doua persoane si pe motiv ca nu mai aveau am primit camera matrimoniala bineanteles la pretul respectiv . la a doua oprire am cerut o camera cu pat pentru doua persoane ,pe care am si primit-o si am constata cu uimire ca era identica cu camera matrimoniala pe care am primit-o prima oara......
Locații recomandate