/Arad/Hostal

XE MAR

PTA EROILOR, 1, Arad, Arad, 310249, Strada Memorandului, Arad, România

XE MAR
Hostal
4
342 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
585C+8R Arad, România
+40 257 242 427
xe-mar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Marius Nistor
Marius Nistor2 ani în urmă
Am mâncat cei mai șmecheri cartofi la cuptor din viata mea. 5☆☆☆☆☆ cu +
Mâncarea 5☆.
Felul 1, 2, și cocktail-uri ce am comandat, nota 10.
E cel mai bun restaurant de pana acum, pentru mine.
Recomand.
Mioara vlad
Mioara vlad2 ani în urmă
Mereu venim aici cu drag ! Personal , mâncare, curățenie, confort, abosult tot la superlativ . Ireproșabil , ne-a plăcut mult
Neagoe Radu
Neagoe Radu2 ani în urmă
Hotelul este frumos, dar partea de întreținere lasă de dorit. La baie din două becuri merge doar unul, ventilatorul din baie face zgomot de zici ca își ia zborul, furtunul de la uscătorul de păr este lipit cu bandă adeziva, etc ( camera 103 ).
DelphiOnline
DelphiOnline2 ani în urmă
Frumos dar zgomotul facut de sistemul de climatizare nu e placut cand vii dupa sute de km de condus si ai doar 6 ore la dispoziție sa te odihnesti . Izolarea fonica este inexistenta. Se aud masinile de oarca ar trece prin camera. Pretul camerei mult prea mare.
Mariana Plamadeala
Mariana Plamadeala2 ani în urmă
(29.07-30.07)
O singura stea. Atit i-aș da acestui hotel. Curățenia lasă de dorit(Duș-cabina de calcar,praf de un mm peste tot. Se vede ca nimeni nu controlează inainte de a veni clientul. Este fen de uscat parul dar e de pe timpul lui Ceaușescu 😂(se înfierbinte repede ). Ar fi bine sa va luați cu voi mîncare căci restaurantul este în restaurație.(de altfel riscați să rămîneți flămânzi). Aprovizionațivă și cu produse igienige( șampon , gel de duș, pastă de dinți). Este sapun si șampon dar nu va sfătuiesc.(calitate zero(face parul si pielea aspra de tot) ). Una mi-a placut s-au gasit cărți in noptiere - biblia. (Ceea ce e bine) In rest mulțumesc si de atit ca nu am ramas pe drumuri.
Madalina Ioana
Madalina Ioana2 ani în urmă
Angajații drăguți. Camera și baia erau curate. Am avut probleme cu aerul condiționat în cameră și ne-au schimbat camera fără probleme.
Singura problemă ar fi zgomotul, pe mine nu m-a deranjat deoarece eram foarte obosită, însă camera se afla fix lângă stradă și se auzeau mașinile și oamenii de pe stradă.
Ileana Balau
Ileana Balau4 ani în urmă
Restaurantul este destul de curat ,insa servirea este sub orice critica,un tinerel nesupraveghiat de nimeni,cu blugi indoiti sa ii se vada gleznele ,taraiind picioarele dupa el. Venirea lui la masa fiind fara nici un "Buna seara"sau" Bine ati venit", ci direct oare sa va aduc meniu? ,comanzi un fel de mâncare primesti altceva, cu banala explicație ca ceea ce este trecut în meniu nu este la fel si in sistemul de pe calculator. Jalnic,sub orice critica fara cuvinte ,nu am pățit la nici un restaurant. Păcat ca proprietarii restaurantului își permit de nu a face nimic .
Catalin coala
Catalin coala2 ani în urmă
Hotelul OK. Personalul foarte drăguț. Camera curata. Si hotelul curat. Pentru tranzit ok. Parcare privata in curtea hotelului. Un singur lucru nu a fost ok. SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE FACE UN ZGOMOT FFFFFFFF TAREEE. deranjant in timpul nopti.in rest fff MULTUMIT!!!! ps.nu luati camera 108 😁
Locații recomandate