/Bucuresti/Gradinita

Grădiniță și afterschool David Center

nonna otescu nr2, București, România

Grădiniță și afterschool David Center
Gradinita
4.2
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C395+FC București, România
+40 756 199 161
davidcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria M
Maria M5 ani în urmă
Adevarul este ca si noi am avut o experienta "groaznica" la aceasta gradinita. Fiica noastra, in vizita venind la David Center, a sarit direct in bratele fostelor ei educatoare si a vrut sa ia masa cu ceilalti copii.
De-asta nici nu ne-am reinscris cu drag si incredere pentru perioada verii!
Echipa David Center este formata din oameni cu suflet mare, cu experienta si deschisi catre comunicare! Noi oricand am avut vreo nemultumire, am spus imediat si problemele s-au rezolvat! Cred ca asta este cel mai important pana la urma.
Octavian Cristian Dumitru
Octavian Cristian Dumitru5 ani în urmă
Nu înțeleg de ce atâta ură, dușmănie și rea voință în unii părinți. Am copilul acolo la creșă de 7 luni și nu s-a plâns niciodată de foame ba mai mult, mâncarea este atât de bună că cere în plus. Sunt mijloace prin care se pot verifica toate. Personal am accesat sistemul de supraveghere video; în permanență sunt cel puțin 2 persoane la creșă (sunt 8 sau 9 copii). Nu cred că la o creșă de stat este așa.
Eu unul sunt mulțumit de ei. Au grijă de copii; sunt și se simt fericiți acolo.
Gabriela Georgescu
Gabriela Georgescu5 ani în urmă
Nu recomand, mult circ si minciuna!Personaje demne de cazuistica medicala!!

Negați ca ATI fost data afara de la I.G.Duca!!?? DA "de buna si sensibila",
V-ati batut joc de niste suflete nevinovate! Pacat!

V-ati facut profile false, v-ati pus fratele, iubitul, prietenii sa scrie "de bine de gradinita", sunteti demna de mila!

Preluare: Gradinita David Center

Elena Dumitru Prietena mea a avut copilul la david center. Am auzit multe lucruri urate de la ea. La gustare le dadea o bucatica de rahat si doi biscuiti cam de doua ori pe saptamana. Meniul nu se respecta niciodata. Mi-a spus ca in fiecare luna, patroana ii facea calculele gresit si trebuia mereu sa aiba discutii cu ea. Nu avea catering gatea acolo. A aflat de la o angajata ca le dadea parizer, margarina. Copilul ei rupea frigiderul cand ajungea acasa. Norocul ei ca nu a stat mult acolo. Prietena mea este medic si i-a cerut sa-i arate nu mai stiu ce documente sau autorizatii si patroana s-a eschivat. Dupa o cearta zdravana cu ea, prietena mea nu si-a mai dus copilul acolo. Parca i-a facut si o reclamatie, nu mai stiu exact ce a fost. Am fost si eu la o vizionare la ei anul trecut, inainte ca prietena mea sa plece de la ei. M-am dus mai mult din curiozitate dar si pentru ca era aproape de statia de autobuz si imi venea usor sa las copilul acolo si apoi sa fug la autobuz. La fel mi-a spus patroana, ca nu prea are locuri si sa-i platesc atunci pe loc o taxa de rezervare si de inscriere ca sa-mi tina locul. a fost foarte insistenta sa semnam atunci contractul. Era foarte grabita si imi spunea ca mai are inca 3 vizionari si nu poate sa stea prea mult cu mine.

"Dna Manager", vad ca suferiti de amnezie la toate comentariile negative, este clar, doar alea pozitive va aduc clienti si bani, chiar daca sunt scrise probabil de dumneavoastra.Eu am avut baiatul in gradinita dvs. in caz ca ati uitat??!! Bataie de joc a fost in gradinita dvs, sa nu mai spus cat a patimit copilul aici.
in gradinita dvs, copilul meu a suferit de foame, era tot timpul murdar si neglijat, iar eu personal am auzit o pe Miss Cristina cand spune ca copilului"ii miros urat hainele" pai da, in toata gradinita mirosea oribil, nu am stat prea mult in "infectia dvs.de gradinita", unde personalul era mereu nemultumit de dvs.si de conditiile oferite
.Copilul meu a fost la Miss Monica, si stiti foarte bine in ce conditii am plecat si de ce!!

DA, este gradinita "perfecta" care va umple dumneavoastra buzunarul de bani, va bateti joc constant de copii, le faceti o zeama lunga, folositi multa faina pe post de ingredient principal, majoritatea copiilor cat au fost la dumneavoastra, au avut mari probleme digestive.De ce nu iesiti public cu dovezi si sa aratati ca noi suntem "nebuni, falsi, prosti".Pot spune ca ati gatit in Nonna Otescu, ani la rand fara ca bucataria sa fie autorizata, a gatit ba femeia de serviciu, ba una, alta,pe care o aduceati la interviu si statea o zi-5 zile la dumneavoastra.Ati facut experiente si bani pe spinarea copiilor.
Aveti un talent inascut in a va victimiza si a minti cu nonsalanta, nu aveti Dumnezeu, aveti doar disperarea dupa bani.
Astept sa postati autorizatia bucatariei pe perioada 2012-2017 , documentele care atesta provenienta produselor folosite, faptul ca ati avut bucatari autorizati angajati, faptul ca spalati lenjeria, veniti cu ceva ...nu doar cu vorbe, la astea va pricepeti cel mai bine!
Ana Ilie
Ana Ilie5 ani în urmă
Un loc unde magia e la ea acasă, unde bucuria copilariei se împleteşte cu dezvoltarea armonioasă a copilului: fizică, psihică şi emoțională. Am gasit echilibru aici, dragoste pentru copii, implicare în educarea lor pe toate palierele.
Recomand! ♡
Madalina Dicu
Madalina Dicu5 ani în urmă
Grădinița este un mediu propice pentru dezvoltarea prescolarului, iar la David Center veți găsi cu siguranță acest mediu cald, primitor, unde dedicatia si pasiunea cadrelor didactice este la cote maxime!

Doamna manager, Ana-Maria, pe care am avut ocazia sa o cunosc personal, se dedica in totalitate educației și are o vastă experiență în domeniu! Felicitări pentru toata munca depusă si mult succes in continuare! Sa rămâneți la fel de profi ca si pana acum!
I. Dona
I. Dona6 ani în urmă
Un loc minunat pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor, cu un personal calificat si mereu amabil. Se cauta mereu desfasurarea de activitati extra-curiculare, astfel incat cei mici sa isi descopere pasiunile si aptitudinile. Consider ca este esential ca cei mici sa fie incantati de Miss si sa vina cu placere la gradinita, iar David Center este locul potrivit!
Elenacristina Toporan
Elenacristina Toporan6 ani în urmă
Recomand cu multa incredere aceasta gradinita !
Este un loc cald , cu oameni care iubesc copiii si isi fac meseria de placere.
Vizitati-o si va veti convinge singuri ..Doamna manager este un om bun.Va veti convinge dupa ce vorbiti cu dumneaei si cand veti vizita gradinita .Am vazut ca unii scriu lucruri urate si neadevarate ..nu comentez, fiecare face ce il duce capul!Nu cred ca oamenii bunisi obiectivi instiga la conflicte , denigreaza si vorbesc urat ..Fiecare are dreptul sa aleaga liber !
Sorinel Matei
Sorinel Matei6 ani în urmă
Nu stiu un loc mai bun , in care copiii sa creasca si sa se dezvolte , atenti indrumati si supravegheati de un personal calificat si profesionist , inconjurati de dragoste si caldura sufleteasca ca acasa .
Iar cand un copil plange in weekend ca vrea la gradinita , inseamna ca se simt bine acolo si toate mizeriile aruncate in eter , sunt numai fabule , menite sa discrediteze un loc unde oamenii chiar isi fac datoria cu pricepere si iubire de acesti copii ! Tipic romanesc : ce este bun , trebuie sa dispara ! Interesul poarta fesul !
Locații recomandate