/Bucuresti/Gradinita

Gradinita Magica

Strada Ștefan Mihăileanu 33, București 024022, România

Gradinita Magica
Gradinita
4.6
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P9+JP București, România
+40 723 892 378
gradinitamagica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MANOLE Mariana
MANOLE Mariana2 ani în urmă
Nikolay Kolev
Nikolay Kolev4 ani în urmă
(Tradus de Google) Fiul meu a participat la grădiniță de aproximativ 2 ani, începând cu vârsta de 2y10m. Cred că cel mai bun mod de a evalua o grădiniță este dacă copilul tău este fericit seara, când îl duci acasă. Fiul meu mă întreba de multe ori de ce îl luam atât de devreme :) Pe scurt, acesta este un loc excelent pentru copii - cu o echipă foarte entuziastă și o evaluare profesională a nevoilor fiecăruia dintre copii. Nu este doar un loc de joacă, ci este și un loc de învățat, de a crea obiceiuri, de a respecta. În calitate de expat, am avut grijile mele pentru bariera limbii. Dar, din perspectiva timpului, consider decizia de a-mi trimite copilul la Magica drept unul dintre cele mai bune pe care le-am luat. Integrarea a fost perfectă, a învățat limba română într-un timp foarte scurt. Grădinița este foarte recomandată.

(Original)
My son was attending the kindergarten for about 2 years, starting at the age of 2y10m. I think that the best way to evaluate a kindergarten is if your child is happy in the evening when you take him home. My son was often asking why I was taking him so early :) In short, this is an excellent place for children - with a very enthusiastic team and a professional assessment of the needs of each of the kids. It's not only a place to play, it's also a place to learn, to create habits, to respect. As an expat, I had my worries for the language barrier. But from the perspective of time, I regard the decision to send my kid to Magica as one of the best I have taken. The integration was seamless, he learnt Romanian in a very short time. The kindergarten is highly recommended.
Laura Dumitrache
Laura Dumitrache8 ani în urmă
Am fost foarte incantata de serviciile oferite de gradinita magica. Copilasul meu este, ca multi altii probabil, putin rasfatat, putin dependent de mami, insa am simtit schimbarea de atitudine a lui cat timp l-am dus la gradi si am simtit-o inca de la inceput. A inceput sa fie sociabil, sa pape tot la pranz, sa fie mai rabdator si toate acestea pentru ca sunt sigura ca i s-a acordat atentia si caldura necesara :) Cu drag recomand sa va lasati copilasul.in grija doamnelor educatoare de acolo :)
Elena Paraschiv
Elena Paraschiv8 ani în urmă
Gradinita Magica este o gradinita la care imi las cu mare incredere fetita 5 zile din 7.Este un loc plin de caldura,educatori dedicati si mult profesionalism.
Sunt foarte multumita de toate activitatile din aceasta gradinita si mai ales de faptul ca au bucatarie proprie unde totul se prepara cu mare grija.
Recomand cu incredere Gradinita Magica.
Gradinita Magica
Gradinita Magica8 ani în urmă
Gradinita Magica este o gradinita particulara situata central in sectorul 2, unde fiecare copil este tratat cu grija, dragoste si respect. Optionalul de engleza, dezvoltare personala si cel de sport este inclus in taxa.
Alin Pic
Alin Pic8 ani în urmă
+ 1
Gradinita Magica - gradinita particulara
Gradinita Magica - gradinita particulara11 ani în urmă
O gradintita in care avem timp pentru toti copiii. Gradinita Magica este o gradinita particulara cu program prelungit 08:00 - 19:00 si de asemenea accepta si copii incepand de la un an si 6 luni.

Va asteptam cu drag!
Raluca Leahu
Raluca Leahu2 ani în urmă
O gradinita de 5 stele ☺️❤️

Gradinita isi merita numele cu adevarat! Este condusa de Maria, un om minunat care este si un sfatuitor bun si un om de baza cand esti parinte (mai ales incepator).
In personalul gradinitei am avut mereu incredere ca in propria mama. Le iubesc pe doamna Dana, Dani si Daniela! Cu ajutorul lor si al Mariei mi am invins temerile si grijile si mi-am lasat fetita in tabara la 4 ani, lucru pe care nu credeam ca o sa-l fac vreodata, fiind un parinte mega ingrijorat si temator. Programul de activitati, in special activitatile si micile distractii din afara gradinitei este unul foarte bun, copiii avand posibilitatea sa invete practic, prin experienta, prin expunerea directa la obiectul studiat: vizitele la dentist, vizita la pompieri, excursiile in care au invatat despre cum se face branza, mierea, cum se cresc animalele, experimentele stiintifice, intalnirea cu scriitoarea de povesti pentru copii, Cristina Niculescu, si multe altele, au fost foarte utile si interesante pentru copilul meu.
Recomand Gradinita Magica pentru modul in care se ocupa de copii, si pentru ca reusesc sa-si faca treaba ca intr-o familie mare, o felicit pe doamna Oli de la bucatarie pentru cel mai gustos si sanatos meniu si ii sunt recunoscatoare Mariei Florescu, managerul Gradinitei Magice, pentru generozitatea si caldura pe care mi-a aratat o pe tot parcursul acestei experiente: m-a inspirat, m-a incurajat si m-a sustinut mai mult decat ma asteptam de la un om, practic, strain.
Fetita mea, Smaranda a fost foarte bine ingrijita aici, educata si fericita🌈
Locații recomandate