/Bucuresti/Gradinita

Gradinita Sunnyville

Strada Vitejilor 2A, București 031525, România

Gradinita Sunnyville
Gradinita
5
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C46F+F4 București, România
+40 721 868 825
gradinitasunnyville.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Patrascu natalia
Patrascu natalia2 ani în urmă
Gradinita perfecta pentru noi!
Personal pregatit pentru provocarile si personalitatile copilasilor; loc de joaca in curte, interior amenajat in functie de necesitatile copiilor (sala de activitati, sala de luat masa, baile) de la cei mai mici pana la cei mari; bucatarie proprie si meniu diversificat (cu atentie dedicata si copilasilor alergici), igiena in functie de varsta copilasilor. Activitatile zilnice si optionale sunt selectate in functie de varsta copilasilor. Comunicarea personalului cu copilasii si parintii este deschisa in orice situatie. Copilasul este elementul care reflecata cele mai sus mentionate. Recomandam cu drag!
Chirculescu Mirabela
Chirculescu Mirabela2 ani în urmă
Grădiniță grozavă. Managerii au gandit "casa" cu scopul de a fi grădiniță, astfel încât totul este foarte bine organizat și curat si sigur!
Mâncarea este foarte bună, iar părinții primesc întotdeauna meniul săptămânii viitoare prin mesaj. De asemenea, comunicarea este eficienta, astfel încât să obțineți un scurt rezumat zilnic despre cum s-au desfasurat activitatile zilnic.
Personalul este super-prietenos, dar ferm cu politicile lor, ceea ce este într-adevăr bun și corect.
De asemenea, oferă o listă diversificată de activități opționale pentru a alege în funcție de talentele / hobby-urile copilului tău.

Un foarte mare avantaj este faptul ca exista loc de parcare pentru parintele care vine si lasa copilul cu masina, si pe langa asta gradinita este situate la cativa m de gura de metrou Mihai Bravu.
Mihaela Hritcu
Mihaela Hritcu2 ani în urmă
Recomand cu incredere . Sunt foarte multumita de evolutia copilului meu de cand a inceput gradinita . Personalul amabil, dedicat si foarte implicat!!! Intr-un final sa stii ca iti iei copilul fericit de la gradinita si sa fii intrebat in zilele de weekend de ce nu mergem astazi la gradi iti spune tie ca parinte ca ai facut alegerea corecta.
Si ca un PS : dupa ce imi iau fetita de la gradinita , se intampla des sa incurce numele mama cu numele educatoarei :)
ANA RUSEANU
ANA RUSEANU2 ani în urmă
E tot ce mi-am dorit de la o gradinita!
Personal cald si amabil, care interactioneaza cu dragoste si blandete cu piticii. Activitati creative si distractive si comunicare eficienta cu parintii. Una din cele mai bune alegeri pe care le-am facut pentru copilul meu.
Monica Buciuman
Monica Buciuman2 ani în urmă
Suntem fericiti ca am descoperit gradinita SunnyVille! Daca alti parinti au trebuit sa treaca mai intai prin experiente neplacute pana sa gaseasca gradinita ideala, pentru noi a fost simplu. A fost prima gradinita vizionata, dar care ne-a cucerit. Ne declaram norocosi sa avem in proximitate un colectiv de oameni asa fain care se implica in buna dezvoltare a copiilor nostri. Si Cami, este un inger de om. Nu as putea sa cer mai mult de la o educatoare. Copiii o adora!
Camelia Vintila
Camelia Vintila2 ani în urmă
Bucurie, voie buna, mancare ca la mama acasă. Mediul educational de calitate, mijloace didactice moderne cu o gama larga de actitivitati.
Ticuta B
Ticuta B2 ani în urmă
Ofera celor mici o abordare gradata în funcție de nivelul lor de creștere, a tuturor temelor stabilite de Ministerul Educației.
Alina Mazilu
Alina Mazilu2 ani în urmă
Aici gasiti un cadru atractiv si modern, in care copiii sunt ajutati de cadrele didactice si inconjurati de caldura sufleteasca a acestora, un loc in care copiii sunt ocrotiti, iubiti si intelesi.
Locații recomandate