/Bucuresti/Gradinita

Gradinita Waldorf Christofori

Strada Puțul cu Plopi 8, București 010164, România

Gradinita Waldorf Christofori
Gradinita
4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RQ+7J București, România
+40 731 897 975
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Gradinita Waldorf Christofori
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mr. Iulian Barbuceanu
Mr. Iulian Barbuceanu1 an în urmă
O grădiniță privata in care se pune corect accentul pe dezvoltarea armonioasa a copiilor. Fără graba, cu calm, pas cu pas. Cel mic al nostru este în primul an, disponibil program normal (până pe la 1.30) sau lung (până pe la 5). Foarte mulțumiți noi, chiar incantati de.a dreptul. Disponibila inducția la începutul anului (sa stea și părinții o vreme foarte scurta in gradinita) pentru copii cu un atașament foarte mare de părinți, care altfel s.ar acomoda cu dificultate sau deloc.
Alexandra puscasu
Alexandra puscasu2 ani în urmă
O grădiniță minunată, cu personal extraordinar! 🤗 Nu am cuvinte suficiente sa descriu experienta nemaipomenita pe care am avut-o cu fetița în aceasta vara la aceasta grădiniță! S-au observat în comportamentul ei încă din prima săptămână petrecuta acolo, schimbări în bine ale comportamentului, ale felului în care vorbea, o grămadă de lucruri pe care le-a învățat, activități frumoase și plăcerea cu care pleca în fiecare dimineață acolo. 💕🥰 DNA Rose o doamna minunată, educatoarele cu care copilul a interacționat foarte calde și imediat fetita a început sa le placă și sa vorbească acasă despre ele cu drag. Mulțumim pentru experienta și vom reveni cu drag. 🤗
Sorin Vizireanu
Sorin Vizireanu2 ani în urmă
Ma apuca furia numai cand ma gandesc la locul asta. Cum plateam o gramada de bani, desi era vacanta de vara, "pentru a ne pastra locul" sau cum copilul meu meu astepta pe hol, pentru ca nu-i cumparasem mic dejun intrucat manca acasa. Oameni fara suflet dar buni afaceristi. Tipic de Romania.
Andreea Gabriela
Andreea Gabriela4 ani în urmă
Este un loc minunat, cu oameni dedicati si atenti la copii. Principiile pedagogice au substanta, se tine cont de nevoile copilului. Este un spatiu sensibil, se fac lucruri deosebite, altfel decat sclipiciul si spectaculosul multor gradinite. Recomand acest loc tuturor care vor sa isi lase copilul sa fie ceea ce este el, creativ si liber, insotit de iubire, protejat pe cat se poate de media si alte artificii exterioare.
Florian Gavril
Florian Gavril4 ani în urmă
Daniela Stancu
Daniela Stancu5 ani în urmă
Elena Dobre
Elena Dobre2 ani în urmă
E singura gradinita in care baiatul meu cel mic a avut sansa sa se adapteze intr-un ritm calm si plin de blandete. Ii multumesc in special educatoarei Irina pentru sustinere si pentru rabdare!
Marius i
Marius i2 ani în urmă
Locații recomandate