/Bucuresti/Gradinita

Gradinita The Little Artist

Strada Inginer Zablovschi 7, București 011311, România

Gradinita The Little Artist
Gradinita
5
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36F+67 București, România
+40 743 814 767
thelittleartist.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Silvia Sandu
Silvia Sandu4 ani în urmă
Dupa o experienta nefasta cu o alta gradinita am avut o surpriza placuta cand am fost sa vizitam gradinita “The little artist”, iar lucrurile care ne-au placut la prima vedere s-au confirmat ulterior.

Ne-a placut mult echipa de management pt ca abordeaza lucrurile asumat si responsabil, sunt atenti la detalii, sunt transparenti in abordare, flexibili si surprinzator de obiectivi in aprecierea propriului personal.

Gradinita a fost construita cu aceasta destinatie de la inceput (ceea ce conteaza mult din perspectiva optimizarii spatiului, spre ex au toalete si chiuvete mici pt copilasi) este f curata, in mod constant cineva face curatenie, exista suficient personal administrativ si auxiliar astfel incat copilul sa fie ajutat cand are nevoie (spre exemplu la masa), camerele video chiar sunt functionale si ne putem vedea copilul in timp real.

Cel mai mare noroc insa l-am avut cu dna educatoare, este dedicata, atenta cu cei mici, copilul nostru a dobandit f multe cunostinte de lb engleza fara ca acesta sa fi fost pt noi un “target”, avem o comunicare f buna si este f apropiata de cei mici, cand este cu ea stam linistiti ca cea mica este in siguranta si ok.
Iulia Conu
Iulia Conu4 ani în urmă
La Little Artist am gasit multa grija si atentie pentru copilul nostru, care merge la gradinita cu drag si se simte ca acasa. Spatiul este foarte curat si ingrijit, mancarea este pe toate gusturile, iar intregul personal, de la educatoare pana la administrativ, se vede ca face aceasta meserie cu drag.
Irina
Irina4 ani în urmă
Recomand cu incredere aceasta grădinița din experienta proprie. Copiii se simt f bine si acest lucru se vede.
Marina B
Marina B4 ani în urmă
(Tradus de Google) Gradinita situata intr-o cladire foarte bine structurata si curata, personal foarte prietenos, amabil si profesionist, tot felul de activitati disponibile pentru copii

(Original)
Gradinita located in a very well structured and clean building, very friendly, kind and professional staff, all kind of activities for children available
Lime Queen
Lime Queen5 ani în urmă
Gradinita ''the little artist'' este in topul preferintelor mele. Profesionalismul de care dau dovada, grija fata de copii, personalul atent instruit si locatia centrala, fac din aceasta gradinita un loc unde siguranta si fericirea copilului tau sunt asigurate.
Georgia Voiculescu
Georgia Voiculescu5 ani în urmă
Este gradinita care mi-a indeplinit toate criteriile personale de cerinte. Deja sunt cu al patrulea copil al meu aici. Nu locuiesc in zona, insa e accesibila ca si locatie de oriunde.
Andrei Cosmin
Andrei Cosmin6 ani în urmă
O gradinita cu oameni intr-adevar dedicati si activitati super variate!
Violin Studio SIMO
Violin Studio SIMO6 ani în urmă
Locații recomandate