/Bucuresti/Gradinita

Kids Palace

Strada Obolului 10, București 041266, România

Kids Palace
Gradinita
3.2
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94X7+72 București, România
+40 722 612 031
kidspalace.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monica Moisa
Monica Moisa2 ani în urmă
Dupa un an in aceasta scoala si dupa 1 an in o scoala de stat pot spune ca este cea mai buna optiune pentru copilul meu. In conditiile pandemiei, copilul a avut asigurat accesul la toate cursurile si am putut observa si eu de acasa cat de frumos se comporta cadrele didactice cu copiii, cata rabdare au si ce activitati interesante le propun. La scoala de stat erau 35 in clasa si o sg.invatatoare. Aici sunt 13 copii in clasa. Diferenta este majora, copilul s-a dezvoltat in un an incredibil de mult, plus ca au mesele asigurate, meniul este unul apreciat de a mea minune. Totul este mult mai bun decat la scoala de stat de la mobilier si dotari pana la calitatea si umanitatea cadrelor didactice. Primul lucru pe care l-a remarcat copilul, dupa cateva luni, a fost ca nimeni NU TIPA la ei.
Claudiu Zamfirescu
Claudiu Zamfirescu4 ani în urmă
Rușine! Asta nu este instituţie de invăţământ!
Este școală de făcut bani. În fiecare an se schimbă tariful. Când se scumpesc optionalele......, când se mărește taxa școlară! Mai nou manualele la Kids Palace costă 200€(+/-doua gume si niște caiete)
Rezultate.....pauză! Doar buzunarele pline ale manegerilor!?!?!?!?
Mari Patratanu
Mari Patratanu5 ani în urmă
Nu recomand deloc. Atitudinea conducerii acestei gradinite lasa de dorit. Fetita imi spunea dupa cateva zile sa o duc oriunde numai sa n-o mai duc la gradinita. Parintii nu au acces la camerele de supraveghere. Au si pretentia sa platesti inca o luna din momentul cand anunti retragerea.
Cosmin Iacob
Cosmin Iacob6 ani în urmă
Nota 10 pentru doamnele ingrijitoare. Din pacate atitudinea conducerii acestei gradinite lasa de dorit.
Paun Cristina
Paun Cristina6 ani în urmă
Este exact ce am cautat pentru fetita mea! Chiar mai mult decat puteam gasi! Felicitari pentru daruirea cu care se realizeaza totul!
CAMELIA GEORGESCU
CAMELIA GEORGESCU2 ani în urmă
Copilul meu a făcut clasa a II-a la aceasta scoala. O recomand cu cea mai mare încredere!
Doamna Învățătoare este excepțională, foarte implicata în procesul de educație al copiilor. Ora de clasa nu se desfășoară în mod clasic, se fac proiecte, concursuri, o parte din ore se desfășoară în aer liber(scoala fiind situata chiar lângă Parcul Copiilor).
Aceleași cuvinte de lauda pentru doamna profesoara de engleza și, în general pentru tot personalul profesoral.
Clasa în care a învățat era mare, luminoasa, bănci individuale, 17 copii în clasa. Totul foarte curat.
Mâncarea foarte bună.
Narcisa Pieleanu
Narcisa Pieleanu2 ani în urmă
NU RECOMAND.
Este într-adevăr cea mai nouă și modernă instituţie de învăţământ,acreditată din sectorul 4(numai ei știu cum au obţinut această acreditare)dar este o pseudo institutie,unde se practică acel pseudo învăţământ prin care reușesc cu succes sa aducă la un nivel mediu chiar mediocru orice copil.Părerea mea personală este că acest fenomen se datorează exclusiv managerilor acestei instituţii, fam Stoiculescu care nu au nici cea mai elementară pregătire in domeniul învăţământului; fie el și primar!
Tot ce se face se face după ureche sau mai fură cu câte un ochi de pe internet!
Este adevărat că au angajati,dar nimeni nu mișcă in front.
Care a comentat a fost concediat.Așa au fost nevoite sa plece cadre didactice competente.
Miss Roxana Stoiculescu, directoarea scolii Kids Palace, este "agresata psihic" ca asa este ea, nu din cauza parintilor, conform art. Libertatea.
Nota de ipocrizie perfecta.
Vlad George
Vlad George2 ani în urmă
Mi-am retras fetița dupa câteva zile și mi-au cerut banii și pe luna următoare. Nu se învață NIMIC în această grădiniță. Escrocii de la conducere numai bani au în cap nimic altceva. Nu recomand sub nici o forma
Locații recomandate