/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Numărul 46

Strada Marmurei 13-15, București 012606, România

Grădinița Numărul 46
Gradinita
4.7
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2JG+HV București, România
+40 21 667 3475
copilul.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gurau Elena
Gurau Elena4 ani în urmă
Cu parere de rau am sa va spun ca am avut mare incredere in aceasta gradinita datorita recenziilor foarte bune, dar am sa va anunt ca in aceasta gradinita educatoarele ne educa copii in mod abuziv: tras de urechi, palme peste maini, ciupituri, bruscari. Dragi parinti daca voi sunteti de acord cu acest tratament eu nu am fost! Aveti incredere in copii vostri,copii nu mint si nici nu merita asemenea educatie!
Carmen Popa
Carmen Popa4 ani în urmă
O gradinita minunata, imi pare rau ca baietelul o sa plece la scoala unde nu stiu daca va mai intalni atata daruire si devotament din partea cadrelor didactice. Este frumoasa, curata, mare, copiii sunt scosi afara zilnic atunci cand permite timpul, mancare buna. Poate concura oricand cu o gradinita privata.
Andreea Pisi
Andreea Pisi4 ani în urmă
O grădiniță foarte bună. Dnele educatoare sunt foarte implicate precum și Dnele îngrijitoare. Băiatul meu a plecat cu părere de rău spre grupa pregătitoare.
Alina Cristache
Alina Cristache4 ani în urmă
Cristi Vaduva
Cristi Vaduva5 ani în urmă
Este super ok pentru cei fara pretenti mari exista personal tanar si am fost multimit am avut copilul acum 10 ani si au mai trecut cateva generati de copii si nu am auzit nimic de rau este buna pentru cei care locuiesc in zona nu este asezata pe o strada aglomerata sau cu trafic foarte mare este destul de mare incapatoare am avut parte de cateva serbari ale copiilor destul de frumoase chiar se straduiau Nota 10 ok
TheOnr1Odude
TheOnr1Odude9 ani în urmă
Mi - am mutat copii aici dupa ce din intamplare am vazut aceasta unitate ,conditiile ,dotarile care concureaza orice gradinita privata, personal standard, s-au creeat locuri in plus asa cum a postat si d-l primar, colaborarea parinti -educatoare-director,este surprinzatoare . Dupa ce intri pe poarta uiti in ce zona te afli si esti fericit ca odorul tau este fericit maxim. La serviciu stam relaxati si linistiti. Copiii nostri sunt in siguranta si ingrijiti ca acasa. Dormitoarele sunt separate , la mansarda,dotate surprinzator de placut. Directorul unitatii te primeste oricand cu orice problema ,te asculta si te ajuta.
Denisa Adriana Cosmeleata
Denisa Adriana Cosmeleata2 ani în urmă
Anca Vardarie
Anca Vardarie2 ani în urmă
Locații recomandate