/Constanta/Fotograf

Dm

Bulevardul Aurel Vlaicu 220, Constanța 900055, România

Dm
Fotograf
4.6
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JX5+FV Constanța, România
+40 374 772 052
dm-drogeriemarkt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
GC3 OFFICE
GC3 OFFICE2 ani în urmă
Magazin bine organizat si aprovizionat, produse de foarte buna calitate la preturi decente, personalul mereu amabil si bine informat. Recomand cu incredere!
Violeta Musat
Violeta Musat2 ani în urmă
Sunt clienta fidela Dm Vivo de aproape 10 ani, inca din prima zi de deschidere a magazinului, pe vremea cand Vivo Mall se chema Maritimo ( constantenii stiu ce zic ;). E magazinul meu preferat, de unde cumpar, SAPTAMANAL pentru mine si restul familiei, mici si mari, majoritatea produselor: de ingrijire personala, cosmetice, detergenti, conserve pentru copilasii blanosi :), produse de curatenie, ceaiuri, produse alimentare Bio...ce mai, suntem dependenti de Dm si de marcile lor :) !!
Aici am gasit intotdeauna personal foarte, foarte amabil si bine pregatit, doamne dragute care ma ajuta intotdeauna sa gasesc ceea ce caut si, credeti-ma, mereu am o lista luunga de cumparaturi, cat o zi de Post :)) Ca deh, familie mare, plus copilasi blanosi ;). E magazinul in care intotdeauna intru cu o lista lunga in mana si ies cu cosul plin si un zambet larg pe fata! Excellent job, Dm VIVO!
Suzi Pîslaru
Suzi Pîslaru2 ani în urmă
Produsele sunt foarte bine organizate la raft, iar personalul este de nota 10. Recomand !
Negrici bianca
Negrici bianca2 ani în urmă
Produse profesionale, la preturi avantajoase. O echipa profesionisti!Recomand cu încredere și plăcere!
Cornelia Crevean
Cornelia Crevean5 ani în urmă
N-am sa inteleg de ce scoateti de pe rafturi produsele bune si naturale ? In schimb, tot ce e chimizat poti cumpara cu sacul !
Cristina Bira
Cristina Bira2 ani în urmă
Produse calitative la preturi accesibile insa personalul lasa de dorit si ti se face greata sa mai mergi in astfel de locuri unde personalul pare sictirit.De fiecare data cand merg si cumpar cate ceva casierele nu saluta absolut deloc,desi dau buna ziua sau multumesc nu se oboseste nici una sa raspunda.Si eu lucrez ca si casier la peco,insa eu salut clientul atunci cand intra si cand pleaca,lucrez 12ore( doar in picioare fara pauza, nici macar de masa )si servesc sute de clienti.. dar totusi fac un efort oricat de obosita sau rau m as simti,salut!
Georgiana Munteanu
Georgiana Munteanu2 ani în urmă
Probleme mai în toate locațiile cu angajații! Probabil asa ii selecționați, în funcție de cât de urat se pot uita...
Ale M
Ale M2 ani în urmă
Super! Imi plac mult produsele pe care le gasesc in dm.
Locații recomandate