/Constanta/Fotograf

Anca Firulescu Photography Studio

Strada Eliberării 56 A, Constanța 900233, România

Anca Firulescu Photography Studio
Fotograf
5
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JG5+MP Constanța, România
+40 724 371 813
ancafirulescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Nistor
Cristian Nistor2 ani în urmă
Profesionalism si multa caldura sufleteasca! Creează amintiri cu si despre noi de 5 ani.
Marina Roncea
Marina Roncea4 ani în urmă
O adevărată profesionistă. Bebelușul s-a simțit foarte bine în mâinile ei, iar rezultatul final a fost unul minunat.
Miruna Eremia
Miruna Eremia4 ani în urmă
Recomand cu caldura sedintele foto realizate de Anca Firulescu. Este serioasa, profesionista, eficienta. Noi am ales o sedinta foto pentru fiica mea de 1 an, Smash the cake, in cadrul careia am avut si momentul cu toata familia. Recunosc ca ne-am distrat si cadrele foto au decurs atat de natural, incat nici nu am simtit cum a trecut timpul. Multumim Anca, vom reveni cu drag la tine in studio.
BEAUTY DISCOUNT
BEAUTY DISCOUNT4 ani în urmă
O adevarata profesionista! Daca va doriti fotografii inedite cu nou-nascuti sau copilasi cu varste mici, este persoana potrivita. Realizeaza cadre memorabile datorita talentului, meticulozitatii si inspiratiei. Dispune de o recuzita impresionanta in studio si creeaza o atmosfera deosebit de primitoare si relaxanta atat pentru bebelusi, cat si pentru parinti. O recomand cu mare drag si abia astept o noua ocazie pentru a colabora!
Cristina alecsandra istrate
Cristina alecsandra istrate4 ani în urmă
Initial am fost cuceriti de fotografiile postate pe facebook cu alti bebelusi, apoi la sedinta foto newborn ne-am indragostit iremediabil de profesionalismul si blandetea ei. Am vizitat sudioul la fiecare etapa a bebelusului si ne-a surprins cu fotografii minunate chiar si atunci cand bebe nu a fost foarte cooperant. Abia asteptam urmatoarele sedinte foto! Vorba unui prieten "cu asa fotografa, iti vine sa faci copii numai de dragul fotografiilor"
Mirela Sandulescu
Mirela Sandulescu4 ani în urmă
Un fotograf minunat dar mai intai de toate, o persoana sensibila, un om foarte priceput si rabdator! Iti multumim pentru tot ce ne-ai invatat, pentru ca nu a fost doar o sedinta foto ci o experienta din care am invatat cum sa ne purtam cu bebelusul, cum sa il linistim, cum sa il luam in brate cu atentie dar totusi ferm si chiar ne-ai spus despre ritmul lui de crestere si ai avut dreptate! Ne bucuram foarte tare ca am avut norocul de a ne alege sa participam la aceste sedinte!! Iti multumim mult! sa faci in continuare, multi ani de acum incolo ceea ce iti place pentru ca faci lucruri minunate!
ADY REY
ADY REY2 ani în urmă
Iti mulumesc Pentru Poze Sunt foarte Clare ,iar fudalurile au esit exceptional imi place la nebunie se vede diferenta Profesionalism MAXIM
ITI MULTUMESC ..si rabdarea cu bebelusi...
Andreea Radu
Andreea Radu2 ani în urmă
Suntem extrem de încântați de poze! Vă mulțumim pentru răbdarea cu cea mică, chiar și cu noi, cei mari! Mult profesionalism! Decoruri de vis, fiecare poză parcă spune o poveste, surprinzând fiecare emoție! Sunteți minunată! Mă bucur că v-am ales și vom reveni cu drag!
Locații recomandate