/Constanta/Fotograf

Fotograf de Familie si Nou Nascuti Andreia Ursu

Strada Ștefan cel Mare 88, Constanța 900698, România

Fotograf de Familie si Nou Nascuti Andreia Ursu
Fotograf
5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JGR+2P Constanța, România
+40 737 744 312
andreiaursu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bianca Bechisi
Bianca Bechisi2 ani în urmă
Cu Andreia am colaborat in foarte multe proiecte, și pot spune că profesionalismul, seriozitatea și creativitatea sunt atuurile ei. O recomand cu foarte multă căldură, deoarece pune pasiune și suflet în tot ceea ce face, iar asta se vede din plin în tot ceea ce face!
Gabriela Axinte
Gabriela Axinte2 ani în urmă
Am ales-o pe Andreia pentru prima ședință Smash the cake a băiețelului nostru, și am avut parte de o experiență foarte plăcută, fotografiile au ieșit minunate, chiar dacă bebe nu a cooperat foarte mult. Andreia a avut foarte multă răbdare, empatie, și a venit cu idei pentru a obține cât mai multe fotografii reușite. O recomand din suflet!
Bianca-Virgina Murariu
Bianca-Virgina Murariu2 ani în urmă
Cea mai buna! O ador din tot sufletul!
Cuvintele care o caracterizeaza cel mai bine sunt profesionalism si caldura.De ce zic caldura? Pentru ca reuseste sa surprinda tot ceea ce este mai deosebit,natural si frumos . Pozele ei au cate o poveste, nascuta din pasiunea si iubirea ei pentru ceea ce face,iar asta se vede in fiecare dintre ele. Pe mine m-a facut sa ma simt unica si frumoasa si sper sa aiba cat mai multe persoane parte de aceeasi experienta, alturi de ea!❤️❤️❤️
Vrinceanu Georgiana
Vrinceanu Georgiana2 ani în urmă
Vă recomand să apelați la serviciile Andreiei pentru familia voastraă! Face magie! Fiecare fotografie care iese din mâna ei este unică și prețioasă. Are un talent fantastic și se perfecționează încontinuu. De asemnea este un om blând și vesel și orice ședință cu ea este o plăcere ❤️ mulțumim!
Valentina Pavel
Valentina Pavel2 ani în urmă
Foarte rabdatoare cu un bebe nerabdator, iar pozele au iesit foarte frumoase. Am avut sedinta smash the cake, iar tortul baby friendly adus de ea a fost chiar si pe placul adultilor.
Florentina Dumitru
Florentina Dumitru2 ani în urmă
Totul a fost WOW-WOW-WOW!
Recomand din suflet ! Andreia este o profesionista , cu o imaginație de neegalat , o persoana deosebita ,un om pozitiv și energic ca este molipsitor :) mereu atenta la detalii și lucrurile importante pentru noi și un excelent planner pentru a ne face ziua mai ușoară , pentru ca datorită fotografiilor tale amintirile noastre sint cele mai frumoase din lume , cel puțin pentru noi :) Mulțumim OM frumos!😘❤️
Ionascu Iulia
Ionascu Iulia2 ani în urmă
Un super fotograf, cu imaginatie, cu rabdare, cu mult talent! Am apelat la Andreia de multe ori si o vom face in continuare datorita talentului si a faptului ca atunci cand pasesti in studio te simti ca acasa! 😍
Ionut Potirniche
Ionut Potirniche2 ani în urmă
Cea mai bună alegere pentru asemenea amintiri minunate!! Andreia este extraordinara, un fotograf calm și profesionist, iar copiii o adora si reuseste sa surprinda momente magice.
Pozele sunt grozave!!
Locații recomandate