/Bucuresti/Fotograf

George Ionita - Fotograf de nunta

Bulevardul Dimitrie Cantemir nr 3, București 040231, România

George Ionita - Fotograf de nunta
Fotograf
5
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5WM+W4 București, România
+40 766 412 644
georgeionita.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Scheiber
Adrian Scheiber4 ani în urmă
Echipat ca Rambo (muuuulte camere, zeci de baterii de rezerva, carduri de memorie, obiective, blituri si tot ce mai trebuie)
Mai dedicat fotografiei decât era Skynet dedicat distrugerii omenirii.
Cam de aceeasi înălțime cu Frodo:)

George este un fotograf profesionist desăvârșit si extrem de dedicat. Genul de fotograf care stie sa se foloseasca de orice element banal din jurul său, care transformă orice dezavantaj in avantaj, care se baga in piscină pentru o poza chiar dacă nu știe sa înoate, genul de fotograf care face absolut orice este necesar pentru ca pozele tale sa iasa divine.

După ce l-au văzut la nunta noastră, prietenii se întreabă de ce nu l-au avut pe George la nunta lor:)

Singura greșeală pe care o poti face cu George este sa nu-l alegi.

Mulțumim pentru imortalizarea celor mai frumoase momente din viata noastra. Nunta nu ar fi fost la fel fara tine.

Te pupă Grasu,
Adrian & Madalina
Vlad-Mihai Stincan
Vlad-Mihai Stincan4 ani în urmă
George este mai mult decât un fotograf, noi l-am simțit ca un prieten. Încă de la prima întâlnire am știut că este omul potrivit să imortalizeze evenimentul nostru. George este foarte spontan și mereu cu idei crazy, exact ce ne-am dorit pt nunta noastră. De asemenea, pozele primite că teaser au fost demențiale și ne-am dat seama că a fost și acolo unde noi nu ne-am imaginat.
George se adapteaza foarte ușor oricărui tip de eveniment. Noi l-am avut alături și la cununia civila și la un meci de baschet ( ceva out of the box care a iesit senzațional).

Recomandam și photobooth-ul, este ceva special!
Abia așteptăm să ne vedem și la următoarele evenimente.

George, You rocked the Stincans' Wedding!
Thanks!
Petru-Corvin Nae
Petru-Corvin Nae4 ani în urmă
Un om de nota 10. Profesionist, dedicat, serios si foarte bun pe partea de improvizatie. Vine intotdeauna cu idei fresh, cadre nemaivazute si gaseste oportunitati la fiecare pas pe care le integreaza in sedinta foto. Spre exemplu, am participat la o sedinta foto de nunta in parcul IOR si pe langa cadrele clasice, a imprumutat o chitara de la un baiat aflat in parc, un skateboard de la altul si au iesit niste poze unice si autentice. Recomand cu cea mai mare incredere!
Adriana Jescu
Adriana Jescu4 ani în urmă
Mi-a plăcut foarte mult ca nici nu iti dai seama cand ti se face o fotografie anume, atat de subtil, spontan si discret este George. Surprinde toate momentele importante fara sa fie nevoie sa ii zici. Este cumva omniprezent la eveniment si are grija sa creeze anumite contexte fara sa para fortate. Este profesionist iar atitudinea lui deschisa si calma te face sa pozezi cu naturalete. Mulțumim, George, ca ai fost alaturi de noi in acesta zi importanta!
Laura-Madalina Toma
Laura-Madalina Toma4 ani în urmă
Il recomand pe George cu drag.
Este un om bun si un fotograf excelent.
A fost fotograful nostru in ziua nuntii si a fost minunat. Am ras impreuna, ne-a facut sa uitam de emotii, a avut tot timpul idei frumoase si are o energie pozitiva pe care a transmis-o tuturor din jur.
Ii multumim pentru momentele frumoase pe care le-am petrecut impreuna si pentru amintirile pe care ni le va darui prin fotografii.
Mult succes in continuare!
Daniel Nicolescu
Daniel Nicolescu4 ani în urmă
4 Mai 2019, pentru noi este ziua pentru care ne-am pregătit și străduit foarte mult, mai ales in ultima săptămână care a fost plină cu tot ce vrei și mai ales ce nu vrei 😁.
Foarte mult am fost ajutați de George, pentru ca el are un stil original de a comunica și întotdeauna am fost relaxați in timpul pozelor. Spre deosebire de soția mea, eu sunt o persoana mai introvertită și nu sunt deloc obișnuit cu atâta atenție, dar eram la nunta mea, nu aveam ce sa fac. 😅
George și-a dat seama de stilul meu și a avut grija sa creeze un ambient relaxant și amuzant in timpul fotografierii încât am și uitat de stres de emoții și tot ce îți mai trece prin minte in timpul nunții 😄
George are o energie extraordinara pe care a transmis-o atât mie și soției mele cât și invitaților noștri. A reușit sa ne scoată din monotonie și sa ne încurajeze pe tot parcursul evenimentului in timp ce ne fotografia.
Deja am primit o mostra cu vreo 90 de poze de la nunta și suntem foarte impresionați de cum au ieșit. Nu știam ca eu arat așa bine! 😂
La cât de bine arata toate pozele încep sa ma gândesc ca am fost cam dur la negocieri ! Sorry George ! 😅
Ne bucurăm foarte mult ca George ne-a ajutat intr-o zi așa specială pentru noi și acum este clar cu cine vom colabora la un viitor eveniment 😉

Mult succes !!!!!!
Cristina-Manuela Tudorache
Cristina-Manuela Tudorache4 ani în urmă
Acest omulet a fost etraordinar in cea mai importanta zi din viata mea. Nu regret nicio secunda ca l-am ales sa imortalizeze clipele petrecute la nunta ,este un om foarte creativ si plin de energie ,este omul potrivit la momentul potrivit !!
Pot spune ca este un profesionist din toate punctele de vedere!
Recomand cu ingredere !!
Alice Oprea
Alice Oprea2 ani în urmă
George este un super profesionist, dedicat absolut fotografiei si protagonistilor! E energic, plin de idei si rabdator.
Ne bucuram ca a putut fi alaturi de noi intr-o zi importanta din viata noastra.
Il recomandam cu drag!
Locații recomandate