/Bucuresti/Fotograf

Madvideo.ro

Madvideo.ro
Fotograf
5
47 recenzii
8 comentarii
madvideo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cristina liliana popescu
Cristina liliana popescu5 ani în urmă
Doresc sa recoamnd mai departe echipa celor de la Madvideo. Sunt o echipa de oameni dedicati meseriei si cel mai important stiu ce este espectul pentru clienti!

Multumesc Dan!
Alexandra Ilies
Alexandra Ilies5 ani în urmă
Il recomand cu mare drag pe Sorin de la Madvideo, pentru profesionalismul si modul în care incearca sa creeze o poveste pentru fiecare cuplu cu care lucreaza. Felicitari intregii echipe pentru seriozitate și implicare!
Cartim B.
Cartim B.5 ani în urmă
Filmarile realizate de Sorin si Dan sunt impecabile, adevarate capodopere.Ii recomand cu caldura celor care doresc sa imortalizeze un eveniment important din viata (nunta sau botez) deoarece sunt profesionisti cu care este o placere sa lucrezi.
Oana M. Stefan
Oana M. Stefan5 ani în urmă
Cel mai tare lucru la acest serviciu de filmare la nunti este faptul ca poti gasi un videograf fain pentru fiecare loc din tara. Adica, de oriunde ai fi si oriunde ar avea loc nunta ta, trebuie doar sa cauti numele lui Sorin sau al lui Madalin si voila! Vei avea un cameraman profesionist care sa inregistreze pe film cele mai faine momente de la petrecerea de nunta si nu numai!
Luiza Dragan
Luiza Dragan5 ani în urmă
Daca ar exista posibilitatea de a acorda un numar infinit de stelute, am face-o fara sa stam pe ganduri! Nu a fost greu deloc sa luam decizia de a colabora cu echipa Madvideo (Madalin si Sorin) pentru cea mai importanta zi din viata noastra, iar acum putem afirma din tot sufletul ca a fost fara indoiala cea mai buna alegere! Totul a fost absolut impresionant: profesionalism, implicare, iar rezultatul final...ne-a lasat efectiv speechless si cu lacrimi in ochi! Madalin, nu avem cuvinte sa iti multumim pentru tot ce ai facut pentru noi! Minunat este putin spus! :)
Ramona Lengyel
Ramona Lengyel5 ani în urmă
Acum cateva saptamani m-am casatorit cu dragostea vietii mele. Am avut norocul sa-l cunosc pe videograful pe nume Dan de la firma Madvideo , care ne-a facut fotografii de nunta superbe. Vor fi o amintire de neuitat pentru noi pentru ani.
Teodor Mugur
Teodor Mugur5 ani în urmă
- Madvideo - este o firma pentru fotografia de nunta - postezi 2 recenzii, una pentru FB, alta pentru Google Maps. Exemplu de text (il poti adapta dupa stilul tau - trebuie sa mentionezi numele Dan, Sorin sau Madalin):

Recomand serviciile cu toata increderea atat Dan cat si Sorin sunt experti in domeniu
Popescu Ionela Mihaela
Popescu Ionela Mihaela5 ani în urmă
Multumesc si va felicit pentru serviciile la standard European. O echipa care stie sa isi respecte clientii!
Locații recomandate