/Bucuresti/Fotograf

Alina Botica - Fotograf portret si boudoir

Strada Arcului 23, București 030167, România

Alina Botica - Fotograf portret si boudoir
Fotograf
5
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4Q6+FH București, România
alinabotica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–15
Marți: 10–15
Mirecuri: 10–15
Joi: 10–15
Vineri: 10–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Vizitiu
Roxana Vizitiu2 ani în urmă
Experienta de la sesiunea mea foto a fost de 10, Alina este super profesionista si stie sa te puna in valoare in toate pozitiile posibile. Recomand cu toata aprecierea, este un om talentat si foarte empatica. Abia astept sa ne reintalnim, sunt convinsa ca si a doua oara vom face o figura faina! Multumesc echipei tale! Faceti o treaba excelenta! :)
Alexandra Marutoiu
Alexandra Marutoiu2 ani în urmă
Mulțumesc Alina pentru o experiență minunată! Mulțumesc Nancy, pentru sprijin, fără tine zâmbitul ar fi fost mai greu:) ! O echipă minunată de oameni care iubesc ceea ce fac și care te ajută să te simți în pielea ta. O experiență minunată pe care aș repeta-o oricând și pe care o recomand cu cea mai mare căldură oricărei femei! Keep up the good work because you are making the difference!
Medeea Namolosanu
Medeea Namolosanu2 ani în urmă
♥️ o minunatie de om si un fotograf exceptional, care stie sa lucreze cu femeile si sa le faca sa se simta bine in pielea lor, punand in evidenta frumusetea lor naturala
Lavinia Petrariu
Lavinia Petrariu2 ani în urmă
Am venit aici încercând să semnalez cel puțin 2 review-uri negative false, sosite azi pentru contul Alinei, ca urmare a faptului că s-a plâns de misoginismul unui potențial furnizor. Deci probabil vor mai urma, pentru că, în loc de scuze, respectivul furnizor preferă să persiste într-o atitudine defectuoasă.
Daaar mi-am adus aminte că eu nu mi-am exprimat și aici admirația față de profesionalismul Alinei, față de meticulozitatea cu care lucrează și pentru fotografiile incredibile care au rezultat în urma ședinței foto cu ea. Și Nancy de la makeup e o bomboană. Le recomand, pentru perioadele în care aveți nevoie de un ego boost și de un răsfăț. Mulțumesc, femei minunate!
Magda Constantin
Magda Constantin2 ani în urmă
Alina, multumesc pentru toate lucrurile faine pe care alegi sa le impartasesti in comunitatea noastra. Am live-urile tale salvate si pastrez mereu undeva in minte imaginea ta ca si inspiratie. Keep doing the great work <3
Ioana Ciudin
Ioana Ciudin2 ani în urmă
Recomand din toata inima!! Sesiunea foto cu Alina a fost peste asteptari. Iar pozele sunt minunate, am primit complimente de la toti cei care le-au vazut ☺️
Am ales varianta de sesiune foto glamour si chiar m-am simtit ca o diva ✨
Felicitari, Alina, pentru munca frumoasa pe care o faci!
Victor Georgescu
Victor Georgescu2 ani în urmă
Alina este o explozie de veselie și un profesionist adevărat. Modul în care relaționează cu toți cei din jurul ei te face să apelezi oricând la ea fără nicio ezitare, pentru orice proiect, iar rezultatele sunt la cel mai înalt nivel. Recomand cu mare căldură!
Zoltán Halász
Zoltán Halász2 ani în urmă
Considerând toate recenziile false negative lăsate ca un ultim pas de disperare din partea acelor specimene deplorabile (că oameni nu-i poți numi), am zis să mai echilibrez balanța lăsând și eu un review "fals" pozitiv, mult success în continuare în ceea ce faci and keep up the good work!
Locații recomandate