/Bucuresti/Fotograf

FotoPlay

Strada Academiei nr.7, București 030167, România

FotoPlay
Fotograf
4.7
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3PX+4Q București, România
foto-play.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: 17–20
Scrie o recenzie
Catalina Bucur
Catalina Bucur2 ani în urmă
Desi am fost foarte incantata atunci cand i-am contactat si am stabilit detaliile evenimentului, am ramas dezamagita cand am primit pozele.
Sunt foarte multe cadre facute fara sens, taiate fara rost, poze care se cer a fi artistice insa nu inspira nimic, capete taiate, cadre care nu sunt centrate, multa lipsa de inspiratie de la o echipa foto-video profesionista.
Pe langa acest aspect, echipa a fost in total dezacord pe parcursul sedintei foto - video, a existat o mare lipsa de coordonare intre membri echipei, pareau ca s-au vazut pentru prima oara si nu colaborau cum trebuie. In acelasi timp, voiau si cadre video si foto, dar in locuri diferite. Cand ma pregateam pentru video, videograful era in alta parte, cand ma pregateam pentru foto, nu era fotograful.
Am mai colaborat si cu alte echipe foto in trecut si nu ne-am lovit de atatea probleme si de oameni lipsiti de profesionalism.
Horia Tigau
Horia Tigau4 ani în urmă
Am fost foarte incantati de intelegerea si atentia de care au dat dovada ca sa fim de-a dreptul incantati de pozele si filmele oferite! Sesiunea Trash the Dress a fost o experienta foarte placuta si cu rezultate fabuloase!
Cristina P
Cristina P4 ani în urmă
O echipa tanara, deschisa, super friendly, care au fost alaturi de noi in ziua celui mai frumos eveniment! va multumim pt toate serviciile, implicarea si devotamentul iar pozele au iesit super profi! Recomand cu drag!
Emma Mirzan
Emma Mirzan4 ani în urmă
Multumim Ionut si Ana pentru cele mai frumoasa amintiri create in cea mai speciala zi din viata noastra!
Recomandam din toata inima Foto-Play!
Mircea Radu
Mircea Radu4 ani în urmă
Foarte implicati, cu idei bune, toate materialele livrate la timp. I am recomandat deja tuturor prietenilor. Succes!
Cristian Tudor
Cristian Tudor4 ani în urmă
Super!
Cristina Bera
Cristina Bera2 ani în urmă
La fix un an dupa nunta noastra, uitandu-ne la filmul si pozele din acea zi, ne-am dat seama ca nu am dat un review celor care ne-au imortalizat nunta asa de frumos.
Este o placere sa revedem fotografiile si filmul acelei zile si va multumim mult.
Probabil ca noi am fost niste clienti un pic mai dificili, existand nemultumiri din partea noastra dupa nunta, referitor la montaj. Insa sunteti o echipa care a dat dovada de profesionalism si care a rezolvat toate aspectele pentru ca noi sa fim complet fericiti cu produsul final.
Trebuie sa mentionez ca atat cameramanul cat si fotograful au dat dovada de prezenta de spirit si ingeniozitate si au surprins la fix niste momente la care ne uitam cu drag mereu.
Multumim! Recomandam 100%
Mihai-Daniel Mocanu
Mihai-Daniel Mocanu2 ani în urmă
Am avut o super interactiune, ne-au facut sa ne simtim in largul nostru. Totul a decurs natural, au avut grija mereu sa ne faca poze in timpul mai putin aglomerat.
Au dat dovada de profesionalism si punctualotate dar si de multa voie buna, ca si cum ai fi avut niste prieteni fotografi profesionisti.

Recomand cu toata increderea!!!
Locații recomandate