/Bucuresti/Fotograf

Fotograf nuntă București | Botez | Cununie Civilă - Mihai Gheorghe

Strada Agatha Bârsescu 4, București 031827, România

Fotograf nuntă București | Botez | Cununie Civilă - Mihai Gheorghe
Fotograf
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C49H+QX București, România
+40 722 423 125
mihai-gheorghe.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andrei Tatomir
Andrei Tatomir2 ani în urmă
Profesionist, amabil si prietenos, Mihai ne-a ajutat cu fotografii de calitate intr-o zi atat de speciala pentru noi. Sigur vom apela la el si cu alte ocazii.
Andreea Carjaliu
Andreea Carjaliu2 ani în urmă
Foarte greu imi gasesc cuvintele pentru a lasa aceasta recenzie ( sau poate nu sunt suficiente pentru a descrie cat de multumita sunt). Atunci cand am vazut pozele si nu, nu exagerez :) am trait mai multa emotie ca la evenimentul in sine, ba chiar s-a lasat cu lacrimi 😂. Mihai surprinde fiecare detaliu si fiecare moment ( pe care din cauza agitatiei si stresului clasic, nici nu realizezi ca il traiesti). L-as alege de fiecare data. Face totul cu atata usurinta si relaxare incat nici nu constientizezi ce poze superbe o sa primesti…Sfatul meu pentru cei care se gandesc la o posibila colaboare: doar spuneti-i data si ora si “lasati-va pe mana lui”, garantez ca nu veti avea nicio urma de parere de rau, din contra nu veti stii cum sa-i multumiti. Inca o data mii de multumiri, Mihai!🥰🎉
Anda Brasoveanu
Anda Brasoveanu2 ani în urmă
Un fotograf profesionist!!! Poze excelente. Voi recomanda cu siguranță!!!
Valsame Marian
Valsame Marian2 ani în urmă
Mihai a fost un profesionist de la primul contact, ne-a oferit cele mai bune indicații. Pozele au ieșit perfect, cu siguranță voi recomanda altora.
Alina Serb
Alina Serb2 ani în urmă
Este al treilea eveniment fotografiat de Mihai (cununia, nunta si acum botezul fetitei) si intodeauna fotografiile realizate sunt exceptionale. Imaginile surprind emotie si trairi pe care doar un fotograf talentat si cu experienta le poate capta.
Fara doar si poate, Mihai este un fotograf profesionist pe care il recomand si este primul pe lista noastra la urmatorul eveniment.
Multumim si la cat mai multe fotografii frumoase !
Alina Olariu
Constantinescu Felix
Constantinescu Felix2 ani în urmă
Recomand cu mare drag ! Comunicarea a fost extraordinară, pozele senzaționale, iar livrarea a fost mega rapidă (nici nu credeam ca se poate așa ceva) ! Cu siguranță vom colabora și pe viitor.
Denisa Han
Denisa Han3 ani în urmă
Înainte sa alegem fotograful pentru cununia noastră civilă, am căutat sa alegem cel mai bun fotograf, sa ne placa luminozitatea pozelor și acestea sa transmită emoție. L-am ales pe Mihai Gheorghe și a fost alegerea perfecta! Ne-a mutat cu sfaturi legată de ora ședinței foto, de locație, a fost atent la fiecare detalii (nasturii de la sacou, suvitele de par pe fata, poziționarea picioarelor etc), ne-a dat multe idei de posing... iar pozele au ieșit minunate! Acum avem cele mai frumoase amintiri din cea mai importantă zi din viața noastră de pana acum! Îl recomandam cu încredere!
Malina Burlacu
Malina Burlacu3 ani în urmă
Am avut o colaborare de succes, in care am gasit profesionalism si empatie. Am primit pozele in intervalul de timp agreat iar pozele sunt foarte frumoase. Recomand cu drag și încredere!
Locații recomandate