/Bucuresti/Fotograf

Joita Lucian photography

Bloc V22, Strada Sergent Major Nedeleanu Ion, București 051722, România

Joita Lucian photography
Fotograf
5
254 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C396+FR București, România
+40 764 687 411
joita-lucian-photography-srl.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Diana Medelet
Diana Medelet2 ani în urmă
Îl recomandăm pe Joita Lucian, este un fotograf profesionist de excepție. In plus, este un om sufletist, implicat in ceea ce face, flexibil și gata sa te surprindă cu niște fotografii minunate. Pe noi ne-a surprins într-un mod plăcut. Mulțumim, vom mai colabora și pe viitor. Enjoy your passion!
Rzv Razvan
Rzv Razvan2 ani în urmă
Il recomand pe Lucian. Este un tip prietenos si profesionist. Ne-am simtit foarte bine la sedinta foto de craciun. Fetita noastra a fost foarte incantata iar pozele sunt superbe. O sa revenim cu drag.
Catalina Gheorghiu
Catalina Gheorghiu2 ani în urmă
Totul la superlativ,cea mai reusita sedinta foto de Craciun de pana acum.Desi ne-am intalnit pentru prima data,ne-a primit ca pe niste prieteni vechi.Un om plin de entuziasm si energie.Se vede ca ii place si pune suflet in ceea ce face,de aici si rezultatele exceptionale.Multumim pentru tot!
Dumitra valentina
Dumitra valentina2 ani în urmă
Fotografii profesionale, implicare si profesionalism imbinate cu un caracter frumos si bun, sociabil , iti face placere sa il ai in preajma, Joita Lucian este omul potrivit care sa ti surprinda cele mai importante emotii din viata si sa le imortalizeze pentru a le revedea oricand! Multumim❤️
Oana Ilie
Oana Ilie2 ani în urmă
Recomand cu încredere si mare drag! Echipa foto-video cu care am colaborat la botezul copilului si pe care am reintalnit-o si la alte evenimente ale familiei si prietenilor a dat dovada de profesionalism si amabilitate. Mi-a placut tare mult ca au surprins momente esențiale cu cei dragi, dar si scene frumoase din cadrul evenimentului fara ca acestea sa fie regizate. Important este ca sunt foarte atenti la detalii si surprind fiecare moment cu încărcătura emoțională, iar pozele rezultate vorbesc de la sine. Totodata, calitatea imaginilor si a filmulețelor primite m-au determinat sa ii recomand mai departe si sa ii “tin aproape” si pentru urmatoarele evenimente din familie.
Andreea Iordache
Andreea Iordache2 ani în urmă
Despre Lucian putem vorbi doar la superlativ!!!!! Este un om deosebit, si un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Pe langa calitatea indiscutabila a fotografiilor, putem spune ca a fost o placere sa lucram cu el, deoarece ne-a ajutat sa fim foarte relaxati. Multumim din suflet pentru amintirile superbe, si abia asteptam colaborarile urmatoare. Recomandam cu mare drag!!!!
Oana-Viviana Cotoc
Oana-Viviana Cotoc2 ani în urmă
Il recomand cu incredere pe Joita Lucian.Ne-a realizat pentru botezul baietelului poze superbe,de o calitate foarte buna,ne-a surprins in momente frumoase.Este profesionist si implicat,si cu siguranta vom mai colabora cu el!
Oana arina
Oana arina2 ani în urmă
O poza poate spune mai mult decât se poate exprima in cuvinte. O poza te poate face sa retraiesti sentimentele avute in momentul realizarii ei. Revedem cu drag pozele facute, asta inseamna profesionalism, talent, dăruire și multa munca. Multumim din suflet, cu siguranta vom colabora si pe viitor!!
Locații recomandate