/Bucuresti/Fotograf

Studio ImaginiVii

Strada Căminului 8, București, România

Studio ImaginiVii
Fotograf
4.8
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WP+CF București, România
+40 723 336 332
imaginivii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Ema Diacu
Ema Diacu4 ani în urmă
Recomand cu incredere acest studio foto! In spatele decorului minunat si al unei aparaturi profesioniste, stau 2 oameni minunati, care pun mult suflet in tot ceea ce fac! Daca aveti copilasi mai nazdravani si va faceti griji ca poate nu ar sta la poze...este timpul sa va demontati acest mit...pentru ca domnul fotograf are la indemana toate elementele necesare pentru a crea o atmosfera de basm (mult umor, multa empatie, si mai multa rabdare si nu in ultimul rand multa ciocolata:)) Vrem sa le multumim inca o data pentru experienta avuta, a fost o ora de vis, in care am crezut cu adevarat ca suntem intr-un taram fermecat!
Alina Manole
Alina Manole4 ani în urmă
Nici nu stiu cu ce sa încep 😬
Totul prinde viata in acest studio foto.
Decorul este unul de poveste, mereu adaptat cerintelor si mai ales nevoilor fiecarui client.
Suntem la a IV-a colaborare, iar de fiecare data rezultatele au fost peste asteptarile noastre.
Va mulțumim pentru cele mai vii, dar si cele mai importante amintiri din viata noastră ❤️
Sunteți minunați 🤗
Ramona Turcitu
Ramona Turcitu4 ani în urmă
Vrei să faci fotografii? Vino la ImaginiVii! Ne știm de aproape 4 ani de zile și de fiecare dată revenim la ei cu drag și cu bucurie. Au fost alături de noi la cununia civilă, la nuntă, la ședința de maternitate, de newborn, la botez și acum și la Smash the cake! Același profesionalim, același zâmbet cald cu care te întâmpină, aceeași oameni faini care reușesc de-alungul anilor să-ți devină prieteni doar pentru că.. așa sunt ei, mișto! Îi recomandăm din toată inima, pozele lor sunt minunate, Anca și Mircea creează momente memorabile, te scapă de emoții și e o adevărată plăcere să îi ai aproape în cele mai importante clipe ale vieții. Vă mulțumim, ne înclinăm cu recunoștință!
Simona Petre
Simona Petre4 ani în urmă
I-am ales pe ei pentru prima sedinta foto de Craciun alaturi de piticul nostru si cu siguranta a fost alegerea cea mai potrivita. O echipa tanara, empatica si foarte profi! Au iesit niste fotografii superbe ❤️ Vom reveni cu drag cu prima ocazie ivita. Multumim!🤗
RALUCA adochitei
RALUCA adochitei4 ani în urmă
Recomand cu incredere! Am colaborat pentru sedinta foto de botez si craciun, si am fost foarte multumiti. Au surprins momente extraordinare. Pozele sunt unele foarte vesele si pline de viata. Mircea este un om extraordinar cu care am comunicat foarte bine si am ales impreuna cele mai bune cadre pentru micutul nostru si pentru noi!
Iubarici Iubarik
Iubarici Iubarik4 ani în urmă
Recomand cu drag 🥰
Dna fotograf foarte amabila si draguta , a creeat o atmosfera foarte placuta , pentru sedinta foto de Craciun, a baietelului nostru.
Decorurile superbe , fotografii de calitate si livrate rapid.
Pretul foarte ok.
Camelia c
Camelia c4 ani în urmă
Recomand 150%! super profesionisti si inainte de orice, foarte sufletisti, empatici, copii se simt foarte bine, chiar si timizii consacrati :) Se vede experienta, pasiunea iar rezultatele vorbesc de la sine!
Madalina Rotariu
Madalina Rotariu5 ani în urmă
Sunt foarte nemultumita. Termenul limita din contract nu a fost respectat. Toate iluziile mele au fost calcate in picioare. Am primit pozele dupa 4 luni de la evenimentd esi in contract e specificat 3 luni. Mircea a intarziat la una dintre sedintele foto spunand ca a avut un accident cu masina, iar masina era intacta. Preturi mari si servicii sub asteptari.
Poze multe neclare. Abia am avut de unde sa aleg 80 de poze pentru album. Pentru sedinte trebuie sa sunati mult pana stabiliti o data pentru poze.

NU RECOMAND!
Locații recomandate