/Brasov/Fotograf

Drag de Fotografie

Meschendorfer 436, Sânpetru 507190, România

Drag de Fotografie
Fotograf
5
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
PJ8M+8J Sânpetru, România
+40 759 026 111
dragdefotografie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriela Rusu
Gabriela Rusu2 ani în urmă
Vreau să încep acest comentariu prin a acorda 5 stele acestor profesioniști, pe care doresc să îi recomand din tot sufletul.
Elian și Diana, doi oameni extraordinari, care împreuna fac o echipă fantastică: Drag de fotografie. Te cuceresc de la primele cadre cu profesionalismul, pasiunea și creativitatea lor.
Pe lângă toată aparatura de calitate, ei sunt întodeauna rabdători și cu mult bun simț, stiu să comunice cu pasiune și asta se vede în minunatele lor fotografii.
Vă multumim pentru ca ne-ati făcut să ne simtim ca niste actori și pentru ca ai transmis atat de frumos emoțiile noastre în imagini.
Irina Musat
Irina Musat2 ani în urmă
Pentru a doua oară în studioul Drag de Fotografie:
- atmosfera -》la fel de caldă și primitoare ✔
- oamenii -》artiști în arta fotografică, cu idei faine, răbdare și atitudine mereu pozitivă ✔
- studioul - 》un loc în inima localității Sânpetru, decorat cu bun gust și plin de recuzită ce ajută în realizarea celor mai draguțe cadre✔

S-a schimbat ceva? Cu siguranță, DA!
De la ultima vizită, Diana și Elian Coman , cele două personaje din spatele obiectivului au investit în cursuri și au dedicat timp pasiunii lor, iar rezultatele sunt pe măsură!

Keep up the great work! 👍😉
Cosmina Costea
Cosmina Costea2 ani în urmă
O echipă minunată, o atmosferă caldă, pritenoasă și foarte plăcută, iar fotografiile sunt la alt nivel, fotografii care îți scot în evidență atât frumusețea exterioară cât și personalitatea, spun o poveste despre ceea ce ești TU!!!
Locații recomandate