/Brasov/Fotograf

Euro Paper

Calea București 53, Brașov 500326, România

Euro Paper
Fotograf
3.9
363 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJWC+FM Brașov, România
+40 754 230 468
euro-paper.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Costea
Alexandra Costea2 ani în urmă
Am mers la ora 1 sa printez o imagine pe hartie de 50x70cm si doua imagini pe A4. Cele pe carton A4 au fost gata repede, insa dupa cea pe hartie a trebuit sa ma intorc dupa ora 4:30. M-am dus dupa 5, cand tura se schimbase si in loc de baietii amabili erau 2 femei. Acestea nu au gasit foaia, desi se uitau printre imagini de 10x15cm. Am mai asteptat, am mers iar cu aceeasi problema si le-am rugat frumos sa imi scoata o imagine A3, deoarece aveam nevoie atunci de ea.

Doamna m-a intrebat daca o vreau pe hartie sau carton, iar eu i-am spus ca daca poate, pe carton. Era o imagine alb negru pe care i-am salvat-o special pentru print alb-negru, iar ea s-a gandit ca e o idee buna sa puna hartia in imprimanta color si sa ii dea peste setari de color. Desigur ca a iesit albastra in loc de negru, iar intrebata de ce a iesit asa, ea a zis ca "asa se intampla la carton" fiind foarte acida. Am intrebat de ce nu mi-a spus inainte ca o sa iasa asa, daca tot a vazut ca imaginea e alb negru si stia ce face. Nu am primit raspuns.

Am platit iar.

20 de lei o hartie A4, 3 cartoane alb-negru, toate greseli de tipar. Inca nu stiu de ce am platit 18 lei pe o foaie 50x70, cand 2 foi A3 m-au costat 50 de bani, iar un carton A3 a fost 2 lei.

Ce m-a deranjat a fost atitudinea femeilor si cum au inceput sa se certe cu alte 2 cliente care nu facusera nimic, doar le cerusera ceva simplu. S-a tipat la mine cand a trebuit sa ii explic ca eu am venit iar dupa foaia de 50x70 cm, apoi nici nu am fost lasata sa explic ce s-a intamplat din cauza ca cele doua angajate tipau una la alta, dar si la clientele din interior. S-a tipat iar cand am incercat sa inteleg de ce a pus imaginea alb negru in imprimanta color si i-a dat setari de color.

Nu recomand locul. 20 de lei pe greseli, risipa de hartie si cerneala, incompetenta celor 2 femei si sa nu uitam de modul lipsit de respect in care acestea tipau la clienti.
Alexandra Slabu
Alexandra Slabu2 ani în urmă
Am fost să printez 4 documente de pe mail (aprox 130 pag cu nu mai mult de 50 pag color). Mi-au scos altceva pentru că mi-au greșit numele, deși l-am repetat de câteva ori. Am cerut color față-verso, să le pot așeza frumos în dosar. Au scos aproape 300 pag (doar față, nu față-verso) pe care am plătit 74 lei. Eu din ce știam dacă sunt pagini în care scrie doar alb-negru, nu ar trebui să tarifeze color. Însă ei au tarifat toate paginile cu prețul foilor color. Risipă de hârtie. De banii ăia luam ceva fain de Crăciun cuiva, mersi frumos.
Diana Elena
Diana Elena2 ani în urmă
Mai jos de o stea nu pot da din păcate. Lipsă totală de profesionalism. Am așteptat 1 oră pentru un print B2 deoarece nu au citit ei corect ca am nevoie de 3 exemplare , mi-au făcut doar unul. Cum e sa aștepți o oră la Xerox? Iar angajații să mai și vorbească urat deși e vina lor. Minus un client, insa probabil 200 - 300 ron in fiecare lună, de la mine, nu sunt atât de importanți.
Minca A.
Minca A.2 ani în urmă
Domnisoara șatena care lucreaza la printare se comporta foarte urat cu clientii, am vazut asta in mod repetat. Tocmai a dat afara pe cineva care trebuia sa isi primeasca stickul. Inteleg ca volumul de munca si stresul e mare insa putina bunavointa nu strica pentru cei care lucreaza cu oamenii. Ceilalti colegi ai dumneaei cum reusesc sa fie politicosi si normali in aceleasi conditii...problema este la dumneaei.
Catalina-Maria Prot
Catalina-Maria Prot2 ani în urmă
Servicii diversificate ,de calitate, iar angajați foarte amabili și seriosi.
Tot timpul am primit produsele solicitate la timp, iar în momentul în care era un flux mare de lucru am fost anunțată de termenul aproximativ în care as primii produsele astfel încât sa nu ma încurce in activitatea mea.
Angajații sunt politicoși și foarte atenți la detalii.
Imi place foarte mult și faptul ca în momentul în care am cerut "avioane" mi-sa spus faptul ca nu se poate sau ca o sa încerce dar nu garantează ca o sa fie pe măsura așteptărilor mele.
Valentin Turea
Valentin Turea2 ani în urmă
Servicii de calitate la cel mai mic preț din oraș. Personalul este răbdător și dă dovadă de profesionalism in ceea ce face,dar si în relatia cu clienții. Recomand cu siguranță!
Tudor
Tudor2 ani în urmă
Probabil cel mai cunoscut xerox din Brașov, nu aveți un amarat de pos bancar 🤦‍♂️
Gabriel
Gabriel2 ani în urmă
Recomand își fac treaba foarte bine
Locații recomandate