/Brasov/Fotograf

DM Drogerie Markt

Strada Republicii 11, Brașov 500030, România

DM Drogerie Markt
Fotograf
4.3
267 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVR+28 Brașov, România
+40 374 772 059
dm-drogeriemarkt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Claudia Puscas
Claudia Puscas2 ani în urmă
Am cumpărat câteva lucrușoare,este un magazin cu multe produse de calitate.🙂
Harap Alb
Harap Alb2 ani în urmă
Cu toate ca sunt si magazin cu produse alimentare, suplimente, etc, au inceput sa discrimineze, primind cetatenii dupa bunul plac.
Clipa Daniela
Clipa Daniela2 ani în urmă
Personal de paza agresiv verbal, nerespectuos, jignitor! Experienta oribilă, nu mai intru in acest magazin niciodata! Ocoliti, nu recomand!
Daniel
Daniel2 ani în urmă
Locație centrală, produse diversificate, poziționat pe 2 etaje, un adevărat labirint la interior
Anca Mihaela
Anca Mihaela2 ani în urmă
La intrare un tip fără cel mai elementar bun simț sare cu termometrul ( nu știe să salute) ! la casă se așteaptă minute bune ( trebuie strigat personalul, foarte ocupat dar invizibil în magazin) ; mereu sunt câteva persoane la rând; și încă ceva : la casă să vă poziționati în interiorul culoarului pentru a nu se deschide ușa; evitați astfel observațiile promte ale vânzatoarei.
Managementul personalului lasă de dorit!
Miruna Dumitrascu
Miruna Dumitrascu2 ani în urmă
Exista în acest magazin o impertinenta de vânzătoare, incapabila sa folosească un POS. Am venit a nu știu cata oara în acest magazin, și am dat de aceasta proasta care nu a fost capabila sa folosească cardul pentru a achita ceea ce am cumpărat, vorbindu mi în ultimul hal. Dacă o sa mai dau de aceasta ființă o sa sun chiar din magazin la protecția consumatorului. Considerați ca nu trebuie sa va pregătiți personalul și sa l învățați cum sa se poarte cu clienții. Pe banii mei nu are nimeni dreptul sa mi vorbească în nici ul fel și sa dea dovada de lipsa de respect. Înainte sa angajați tot felul de persoane, asigurați va ca sunt capabile sa vândă într un magazin de produse cosmetice și de îngrijire, și nu în piață.
P. Florin
P. Florin2 ani în urmă
Un magazin bine poziționat.. in centru...dar cu prețuri pe măsură.. că na... Zonă turistică...se simt diferențele de preț de la oraș la oraș pentru același lanț de magazine...cum e posibil?
Popa Catalin
Popa Catalin2 ani în urmă
Angajatii sunt mereu plictisiti si iti raspund sec daca ai nevoie de (mi s-a intamplat de 2 ori ) ! Nici nu stiu ce au in magazin mai exact, trebuie sa te descurci singur !
Locații recomandate