/Brasov/Fotograf

Fotograf Nunta Brasov | Stefan Mircea

Strada Nucului 40, Brașov 500306, România

Fotograf Nunta Brasov | Stefan Mircea
Fotograf
5
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJ9Q+VJ Brașov, România
+40 773 996 860
stefanmircea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
SORIN IOO
SORIN IOO2 ani în urmă
În luna august 2021 am organizat nunta noastră în Poiana Brașov. Am avut plăcerea și norocul să îl avem pe Ștefan ca fotograf . A fost cea mai bună alegere pe o puteam face din toate punctele de vedere. Este un profesionist desăvârșit, foarte meticulos, răbdător, talentat. Nu doar noi dar și invitații au apreciat fotografiile și profesionalismul lui.
De fiecare dată când îl cautam din priviri ,el era tot timpul la datorie ( nu știu dacă a apucat să mănânce ceva! :)).Am avut de mai multe ori experiente la diverse evenimente cu diferiți fotografi, dar , dintre toți,Ștefan mi-a plăcut cel mai mult. Mă bucur ca am putut colabora cu el la începutul carierei lui,deoarece ,peste câțiva ani ,nu stiu dacă mi l-aș fi permis :)).
Lavinia Stan
Lavinia Stan2 ani în urmă
Îl recomand pe Ștefan pentru modul în care a reușit să facă totul natural, fără nimic fals sau forțat. Se poate observa asta în fiecare cadru surprins de el.
Îți mulțumesc Ștefan, pentru momentele frumos surprinse și pentru că ai acceptat să fi naratorul primei petreceri a îngerașului nostru.❤️💙
Rahela Raita
Rahela Raita2 ani în urmă
Am avut ocazia sa colaboram cu Ștefan pentru a ne realiza fotografiile pentru nunta noastră. Am fost foarte mulțumiți de profesionalismul și dorința de a ieși totul perfect! A realizat pozele cu pasiune și interes maxim! Îți mulțumim din suflet pentru timpul și calitatea acordată!

Recomand cu incredere!!!✨
Andrei Google
Andrei Google3 ani în urmă
Recomand cu căldură! 🤗📸
Catalina Ileana
Catalina Ileana2 ani în urmă
In urma cu nu mult timp a avut loc nunta noastra(Tudor si Catalina). Un eveniment de care cu ajutorul tau ne vom aminti chiar si daca vom avea Azheimer. 😊
Multumim pentru efortul depus si pentru cele mai perfecte momente surprinse.
Te recomandam cu drag si incredere.
Olivia Barbu
Olivia Barbu2 ani în urmă
Ștefan este un fotograf profesionist, pasiunea sa pt ceea ce face se reflectă in fiecare fotografie realizată!❤
Atent la detalii, răbdător și jovial, a contribuit semnificativ la realizarea cadrului perfect al evenimentului nostru!💕
Îți mulțumim pt. tot, Ștefan!🥳💖
Roxana Gorun
Roxana Gorun2 ani în urmă
Stefan este un fotograf profesionist, atent la detalii si dedicat. Un fotograf care pune suflet in ceea ce face si care te face sa te simti fara griji in ziua evenimentului. Iti multumim ca ne-ai daruit clipele minunate de la botezul baiatului noastru. Il recomand cu mare drag!
Tudor Mihaila
Tudor Mihaila2 ani în urmă
Locații recomandate